Şimdi Ara

YENİ POLO HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VW yine yaptı yapacağını, max 30.000TL seviyesinde süper bir araba. Açıkçası bu segment 'deki diğer modellere fazla bir şans vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 13 Nisan 2009; 13:25:22 >
  • bencede ederi 25 yeter o kadar.c sınıfıda 30 olmalı max oda. bence turkıyede gelir sevıyesıne göre yüksek sıfır araba fiyatları......... devlet bence doktor muhendıse verdiği ucrete göre sınırlama koymalı araba fiyatlarına. amerıkada avrupada 5-8 aylık maaaşa alabiliyorsa benımde öle olması gerekir vede bunu vergileri indirerek ayarlayabilir yuzde 50 60 ı vergi............
  • Fiyatlarının bugünkü fiyatlarla aynı olması bence hayal.Hiç bi firma yeni kasa getirdiğinde eski kasa fiyatlarıyla araç satmamıştır satmazda.Full bi polo için 40bin'e yakın bi parayı gözden çıkarmak gerekicek bence.Şimdiki tdi 70 beygir polonun full'unu almaya kalkışsan sunroofdu metalik boyaydı 33milyar oluyor.

Umuyorumki fotoğraflardaki gibi gelir pololar aynaları,kapı kolları,yan çıtaları plastik,jant kapalı aracı göndermezler 30bine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 13 Nisan 2009; 19:14:05 >
  • hayatımda ilkkez golfü beğenmedim, poloyu beğendim( teknoloji, donanım, fiyat gibi unsurları saymıyorum, sadece dış tasarım olarak)

bu dizayn poloyu büyük haşmetli gösterip,golfe yaklaştırmış, golfüde sıcaksuda yıkanmış gibi gösterip poloya yaklaştırmış, yani polo B.5 segment olmuş
  • eğerr fiyatııı 30 milyarıı geçmezseee türkiyedee çok büyük bir satış patlamasııı yapıcak bi arabaa olurr tasarım donanım olarak süper olmuş
    dışındakiii o incee ayrıntılar dizayn süper olmuşşş fakatt fiyatıı önemliii tutup tutmayacağını o belirliyecek şmdiden bir şey demek yanlış olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.