Şimdi Ara

Yeni Ps3 Alacağım Yardım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

Orjinalden alıntı: power512

adamlar garantili satılan malla (ki onun bile fiyatı 1500 değil 1350 ytl) kaçak olarak satılan malı bir tutuyolar ve kendileriyle çelişiyorlar

kaçak PS3 ün fiyatı 20lık model 700 ytl oyunlarında sıfırı 90 ytl ve bu makinada bozulma diye bişey %1 belki daha az (ben bozulan ps3 görmedim daha) sen bu makinayla

700-800 civarı satılan ve bozulma % si gerçekten çok fazla olan bi makinayı karşılaştırıosunuz, bide yok 2005 üretimler bozuluyo sadece diye milleti yanlış yönlendiriyosunuz yada ben bu forumda halisinasyonlar görüyorum her gün açılan x360 ım öldü başlıklarını rüyamda görüp gerçek sanıyorum (ki içinde her sene üretimleri var )
    size sadece

o forumda gördüğün 3 kırmızı ışık başlıklarının hepsine sor bakalım. Makinelerinin üretim tarihlerini. Ayrıca adamın makinesi birkaçkez 3kırmızı ışık görüyor. 6 kere başlık açıyor aynı adam.

O yüzden göze çokmuş gibi geliyor. Normalde 3 kırmızı görmeyenler her dakka benimki daha 3 kırmızı görmedi. 3 kırmızı olmadı diye başlık açsa forum dolar taşar...

+1

• yani inat ettireceksiniz imzama bundan sonra açılan tüm bozuk x360 ların linkini koydurcaksınız zorla
  • Ne yapacağımı biliyorsunuz Küfür eden şahsiyet süresiz atılacak forumdan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.