Şimdi Ara

Yeni PS3 Slim aldım biraz fazla ısınıyor gibi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OldWolF3

quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

quote:

quote:

quote:

Valla elektronik işi şans.

Benimde 1 yılı biraz aşkın süredir ps3 slim 160 gb modelinden elimde vardı , bozulcağına inanmıyordum bu taş gibi makinenin

ama bozuldu şuan serviste

Sorun nedir ?

Gpu diye düşünüyorum , görüntü gelmiyor harddisk de olabilir internette araştırdığıma göre

Geçmiş olsun kapatırken fişten mi çekiyordun cihazı ?

Teşekkürler , hayır normal bir şekilde menüden kapatıyordum sürekli fişte takılıydı

Evet aynen şans bende ilk aldığımda cahilliğimden fişten çekiyordum....En az 30 kez fişten çekmişimdir,şimdi artık normal kapatıyorum ve 1 yıl oldu...1 yıl garantisi kaldı ama garanti kağıdını bulamıyorum umarım 1 yılda bozulmaz

Bozulsada birşey olmaz garantisi devam ediyosa, arkasındaki seri numarasından bulunabiliyo garanti kapsamında olup olmadığı. Ama aldığınız tarihten itibaren değil depo çıkış tarihinden itibaren

• quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde 1 yılı biraz aşkın süredir ps3 slim 160 gb modelinden elimde vardı , bozulcağına inanmıyordum bu taş gibi makinenin

Sorun nedir ?

Gpu diye düşünüyorum , görüntü gelmiyor harddisk de olabilir internette araştırdığıma göre

bende ps3 almayı düşünüyorum. ups ye bağlayacağım makineyi. elektrikler gidince bir sıkıntı olmasın diye. oyunu oynayıp işim bitincede ps3 ü kapatıp ups yi kapatırım diyorum. makineye bir zarar verir mi acaba?

Gereksiz derim zaten elektrikler yılda bir kesiliyor ps3 hemen 1 kesilme ile bozulmaz diyorum boşuna para harcama

• quote:

Bende bişey merak ediyorum....
    PS3'ümde 100GB boş yer var....
    Acaba PSN'den 17GB'lik oyunu mu indirsem daha fazla kasma olur
    Yoksa Disk olarak oynasam?
    Yoksa 2'sindede aynı mıdır?

benim 320 gb lık slim ps3 de 6 gb boş yer kaldı, gayet seri çalışıyor sorun yok.Mesela elimde blu-ray disk olarak RE5 vardı, birde psn plustan hediye geldi.Genelde plustan indirdiğimi hdd den oynamayı tercih ediyorum.Çünkü blu-ray okuyan gözün neticede belli bir ömrü var, onu kullanmaktansa hdd den oynamak bana daha mantıklı geliyor.
  • ps nin arka tarafını 2 ayda bir az devirle süpür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NathanDrake1999

ps nin arka tarafını 2 ayda bir az devirle süpür.

Tam açıklarmısın devirle süpür derken ?
  • Benimde öyle oluyor ama oyundayken aklıma bile gelmiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun nedir ?

bende ps3 almayı düşünüyorum. ups ye bağlayacağım makineyi. elektrikler gidince bir sıkıntı olmasın diye. oyunu oynayıp işim bitincede ps3 ü kapatıp ups yi kapatırım diyorum. makineye bir zarar verir mi acaba?

Gereksiz derim zaten elektrikler yılda bir kesiliyor ps3 hemen 1 kesilme ile bozulmaz diyorum boşuna para harcama

vallaha bizim mahalle köy gibi haftada en az 2 kere kesilir. voltaj dalgalanmaları da cabası.

• konsolu kapalı camekan sephaların içine koyma, mümkünse her tarafı açık olsun.

konsolu ahşap sephanın üzerine koyma. eğer ahşabın üstüne koymaktan başka çaren yoksa ahşap yüzeyle bağlantısını kes. konsolun altına cam kestirip koyabilirsin veya konsolun yüzeyle temasını kes. ben mesela 4 tane musluk contasının üzerine koydum konsolu benim sephada ahşap. ahşap ısıyı dağıtmaz, sıcaklık makinanın altında toplanır. hemen sorun yaşatmaz bu fakat ilerde bir sıkıntı çıkarabilir.

laptop soğutucu da kullanabilirsin. fakat şu ps3'ün arkasına takılan soğutucuları kullanma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun nedir ?

vallaha bizim mahalle köy gibi haftada en az 2 kere kesilir. voltaj dalgalanmaları da cabası.

alacağın ups line-interactive ise voltaj dalgalanmasına karşı koruyamaz. voltaj dalgalanmasından korumak için online ups almak zorundasın ve online ups ler diğerlerine göre daha pahalıdır. bilgin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: piano_black

quote:

Orijinalden alıntı: NathanDrake1999

ps nin arka tarafını 2 ayda bir az devirle süpür.

Tam açıklarmısın devirle süpür derken ?

elektrikli süpürge ile en düşük devirle ps nin arka tarafını süpür.
    sakın deviri yükseltme ps ni hüpletmesin dostum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: piano_black

MERHABA arkadaşlar dün ps3 slim kasa aldım 500 gb 2 yıl garantili fakat kafama takılan şu oldu sırf gran turısmo 5 için gidip aldım çok memnunum ama sabah 7 gibi açtım akşam 7-8 gibi kapattım elimi makinanın altına koydugumda ateş gibiydi ? Şimdi ben 2 saat de oynasam aynı sıcaklık içeride galiba fan var üflüyor ama hani 2 saatte aynı 12 saatte aynı ısı sıcaklıgı anlamadıgım nokta bu Sizlerden ricam beni bu konuda aydınlatırmısınız buz kalıplarını alıp bir atlet arasına koyup ps altına mı koysam ? notebooklar da çok işer yarıyor ama bu seferde aksi sorun yaşatmasın ? Bazı arkadaşlar 7/24 açık tutuyoruz birşey oluyor diyorlar ama içi içini yiyor insanın sizlerden ricam bir nebzede olsa bana yardımcı olmanız

-Oyun konsollarını kullanırken hava çıkış ızgaralarının önü her zaman açık olmalı, Duvara iki parmak kala falan koymayınız. En az 40-50 santim boşluk olmalı, aksi taktirdir de üflediği sıcak hava geri içine girer.

-Kesinlikle ahşap zemin üzerine PS3 ü koymayınız. Ahşap zemin üzerine koyacaksanız, araya metal bir tepsi, cam veya mermer koyunuz. Ahşap ısıyı dağıtmaz, aksine üstünde çalıştığı makineyi sıcaktan boğar. PS3 ün bir notebook soğutucusunun üzerinde olması en garanti çözüm.

-Fat faciasından sonra, dünya çapında bir çok oyuncu, slim olsun fat olsun konsollarını artık notebook soğutucunun üzerine koyuyor. Doğrusu da budur.

-İyi soğutulan bir konsol, oyunlarda kolay kolay kasma ve fps düşmesi yapmaz.

Yani Sony ve Microsoft mühendisleri yapmış, nasıl olsa ısınmaz deyip geçmeyin. Konsollarınızı PC leriniz gibi serin tutmaya bakın.

Millet serin tutmak için neler yapıyor.

Konsollarınızı iyi soğutursanız, fps düşüşlerini görmezsiniz. Benim slim kasanın altın da metal tepsi var ve bir buçuk saat den uzun süre oyun oynamaya devam edince, buzlukta hazır tuttuğum, iki tane dik dörtgen buz kalıbını altına koyuyorum. Altı buz gibi oluyor ama en yakın zamanda bu eziyetten kurtulmak için, fanlı ve metal yüzeyli bir notebook soğutucusu satın alacağım yada dealextreme den slim için dik tutma standı alıp dik kullanmayı düşünüyorum.

Bendeki buz kalıpları aşağıdaki modellerden

Yeni PS3 Slim aldım biraz fazla ısınıyor gibi ?

Yeni PS3 Slim aldım biraz fazla ısınıyor gibi ?

--

• Arkadaş şanslı, uzun zamandır bir konuda bu kadar çok kişinin cevap verip yardımcı olduğunu görmemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze teşekkürler sizler sayesinde bu konuya ulaşmaya çalışan misafir olsun üye olsun bir çok arkadaş faydalandı herkeze kucak dolusu sevgiler iyi forumlar :)
  • quote:

Bende bişey merak ediyorum....
    PS3'ümde 100GB boş yer var....
    Acaba PSN'den 17GB'lik oyunu mu indirsem daha fazla kasma olur
    Yoksa Disk olarak oynasam?
    Yoksa 2'sindede aynı mıdır?

320 gb cihazimda 100 gb lik yer kaldi. Cok sukur simdilik kasma yok. Hitmani da indirimden aldim 17 gb ve bazilarinin dedigi gibi kasma yasamadim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.