Bildirim
Yeni Psp aldım Yardım sıkıntı var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
games e gelip oyunu açıyor musun ?
türkçe dil var mı yok mu bilmiyorum ben hep ingilizce kullandığım için.
hafıza kartı taksan iyi olur çünkü umd üzerinden oyunu oynayabilirsin ama kayıt edemezsin, hep baştan başlarsın heralde gerçi modelde yazmamışsın ama neyse. -
UMD dediğine göre save için hafıza kartı takmak zorunda değil mi? :) -
Öncelikle aleykümselam .Evet yine oldukça yaratıcı bi soru , sırf bu soruyu sormak için üye olan arkadaşımızın sorusunu cevaplayalım . soruyu geç gördüm mazur görün
Şimdi pspde türkçe dil seçeneği zaten yok o kısımda mutabıkız sonrasında umd cd var kutusunda umd yerine koyuyorum demişsin . nereye koyduğunu tam anlayamadım . umdyi kutuyamı koyuyosun yoksa pspyemi takıyosun o kısımı tam çözemedim fakat şöyle izah edelim pspgo larda 16 gb lık bir dahili hafıza varken diğer psplerde 32 mb lık bir hafıza var yani oyunu save yaapmaak için illaki hafıza kartına ihtiyacın yok tabiki save dosyasının boyutu 32 mb ı geçmemesi kaydıyla .
ses geliyor görüntü yok demişsin umd bozuk olabilir veya umd değilde umd okuyucusu ve lazerde sorun olabilir . ccihazı sıfırmı aldın ikinci elmi aldın bunu belirtmemişsin o yüzden detaylı bişey söyleyemeyiz. fakat 8 veya 4 gb lık sony memory stick pro duo alarak makinanı hackleyebilir ve hacklenmiş olan makinanla hafıza kartına yüklediğin oyunları umd ye gerek olmadan açabilirsin . bunun için türkiyede ve dünyada psp nin hacklenmesi yani halk dilindeki tabiriyle kırılması üzerine bir sürü site mevcut biraz araştır ve bul şimdi site reklamı yapmayalım burda
Sonrasında dediğim gibi ya umd yada umd okuyucusunda sorun olabilir muhtelemen ciddi bi sorun yoktur diye tahmin ediyorum hemen paniğe kapılıp mesaj atmışsın . sıkıntıya gerek yok . umd okuyucusu tozlanmış olabilir üfleyerek sıkıntı giderilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 18 Eylül 2011; 1:04:12 >
-
olayı çözmüş bence dünden beri yok baksanıza -
Kardeş bende yeni aldım psp go e kitap dosyaları indirdim kendiliğinden içinde digital comics diye program var ama pspnin içinde hangi dosyaya atıpta kitabı okuyacağımı bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: crescent987
Kardeş bende yeni aldım psp go e kitap dosyaları indirdim kendiliğinden içinde digital comics diye program var ama pspnin içinde hangi dosyaya atıpta kitabı okuyacağımı bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim
Onları PSN'den indiriyoruz sanırım. -
Ben kitapları indirdimde bu program psp go da extralar bölümünde acaba oraya nasıl atıcam ? çok denedim bir türlü bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X