arkadaslar ben yeni psp aldım 3004 2 farklı usb kablo denedim bilgisayar görmedi. ekranda please wait... yazıyor öyle bekliyor. usb cherger i de kapattım denedim olmuyor.bilgisayarın sürücü güncellemeleride tam. bi zahmet bi yardım ederseniz sevinirim....
PSP ni bilgisayara bağlayınca psp ne girip setting bölümünden usb ayarlarına gireceksin oradan disable nin altındakine tıklayacaksın ve bağlanacaksın bu arada psp in hayırlı olsun.
Hayırlı olsun arkadaşım bende dün 2 adet aldım iki oğlum için, aynı oyunları da yüklettim fakat ikisi aynı oyunu bağlanıp oynamak istiyorlar bunu yapmayı başaramadım bana da bu konuda yardımcı olacak varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: artsjew
Hayırlı olsun arkadaşım bende dün 2 adet aldım iki oğlum için, aynı oyunları da yüklettim fakat ikisi aynı oyunu bağlanıp oynamak istiyorlar bunu yapmayı başaramadım bana da bu konuda yardımcı olacak varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
dediğin işlemi her oyun gerçekleştirmiyo diye biliyorum.
quote:
Şimdiden teşekkürler.
merhabalar hayırlı olsun oncelıkle her oyunda oynayamazlar fakat soulcalıbour tekken 6 fıfa serısı ve pes serısınde network ıle oynama var
quote:
Şimdiden teşekkürler.
kardeş o sadece bazı oyunlarda olur
Bendede olmuştu 2 tane denedım hatta kabloda hata var pcyle alakası yok azcık kabloyu çekiştir felan düzelir ben yeni almıştım düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme