Şimdi Ara

Yeni PSPciye yardim??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni psp aldim ve malumunuz pek bi haberdarim olaydan. Forumlari inceledim ama orda psp hakkinda yazilanlarin cogu bana ruscadan farksiz geldi. (insan bilmeyince)

Diyecegim sudur ki, psp versiyon 2,60 ve icinde ki anakart (yanlis okumadiysam) IC6001. Ayrica 1 GB memory kartim var.

Simdi elimde The Godfather .iso uzantili bir oyun var. Bu oyunla klasorunden birlikte DeviceHook 0,41 diye bisey daha cikti. bu oyunu kumak icin ne yapmam gerekir??

Dogru okuduysam once sistemi degistirip DeviceHook kurmam lazim. Ama ben bu ikisinide nasil yapicam bilmiyorum??

Ayrica mac kullaniyorum. Bunlari yapmak icin PC'ye mi ihtiyacim var??

not: cevaplarinizi bir anaokul cocuguna aciklar gibi yazarsaniz cok bahtiyar olurum..

tskkurler

• öncelikle şunu soriyim: pspin avrupa malı mı? amerika malı mı? japon malı mı? tayvan malı mı? hangisi? bunu söylersen sana yardımcı olabilirim
  • bende abd den getırtcem acaba ne farkı var???
  • yani fransadan aldim. avrupa malidir heralde.
  • bir yardim eden yok mu???
  • saintsath ilk basta psp nin versiyonunu 1.5 e dusurmen lazim duyduguma gore 2.6 version la iso calismiyor ( versionu dusurmek biraz tehlikeli her seferinde calismiyor cok dikkatli olman lazim )
  • şöyle olacak önce 2.71 riwmware update dosyası bulacaksın internetten daha sonra 2.71 yapacasın
    sonra 2.71 easy downgrader die bi program olması lazım adını tam hatırlayamadım onu çalıştıracaksın kolay bi şekilde 1.50 olacak 2 tane arkadaşım denedi ikiside yaptı
  • Ulen ben de psp hakkında hiçbirşey bilmiyorum.Sırf burada yazılan psp kullanmak şöyle zor böyle zor,efendim yok versiyon bilmemnesi zart zurt olaylar yüzünden alamıyorum şu aleti.Şeytan diyor orijinal oyun kullan ama al şunu.Ama nerde bende o cesaret.
  • Dostum gir burda yazanları uygula 1.5 a kavus...
    Dusurdukten sonra ben sana tekrar yazarım..
    http://forum.donanimhaber.com/m_9188937/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.