Şimdi Ara

Yeni PTR ve RoS Patch'i Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni patch ile birlikte Ros Deluxe Edition ile gelen minion'da oyuna eklenmiş.
  • Haber için teşekkürler, şu anda güncelleme yapıyor
  • say me kullanıcısına yanıt
    olayı ne hocam ?
  • Azai kullanıcısına yanıt
    hiçbir şey:D sadece süs-gösterişmiş.en azından yerdeki gold'ları toplar dedim ama o da yok.Atak yapmıyor,hasar almıyor.sürekli arkadan koşmasının dışında hiçbir şey yapmıyor.Deluxe ile birlikte gelen malthael temalı transmogrify item'lar da eklendi ama mystic olmadığı için kullanılmıyor.Infernal helmet ise henüz eklenmedi.
  • ya arkadaşlar sizde de launcher da bu cıkıyor mu? neyi yüklüyor bu? sabahtan beri açık. önceden bir şey yüklediğinde bar cıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

ya arkadaşlar sizde de launcher da bu cıkıyor mu? neyi yüklüyor bu? sabahtan beri açık. önceden bir şey yüklediğinde bar cıkardı.

Expansion pack öncesi patch dosyasını yüklüyor sanırım. Zamanı gelince aktif olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

quote:

ya arkadaşlar sizde de launcher da bu cıkıyor mu? neyi yüklüyor bu? sabahtan beri açık. önceden bir şey yüklediğinde bar cıkardı.

Expansion pack öncesi patch dosyasını yüklüyor sanırım. Zamanı gelince aktif olacak.

d3 klasöründeki update in içine yüklüyor diyorlar baktım dünden beri 5.60 gb. forumlara baktım biri diyor bnmki 6gb biri 15 gb anlamadım gitti.

• quote:

quote:

quote:

d3 klasöründeki update in içine yüklüyor diyorlar baktım dünden beri 5.60 gb. forumlara baktım biri diyor bnmki 6gb biri 15 gb anlamadım gitti.

Wow'da da böyleydi, ex. pack gelmeden oyunun tüm dosyaları önceden inerdi. Battle.net programının ayarlarında indirme hızını değiştirebiliyorsun istersen, orada otomatik olarak gelen bir değer var. Sen söyleyince bende baktım o klasörün içine D3_RoS_BGDL isimli bir klasör var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Wow'da da böyleydi, ex. pack gelmeden oyunun tüm dosyaları önceden inerdi. Battle.net programının ayarlarında indirme hızını değiştirebiliyorsun istersen, orada otomatik olarak gelen bir değer var. Sen söyleyince bende baktım o klasörün içine D3_RoS_BGDL isimli bir klasör var.

yok benim demek istediğim dünde 5.6 gb idi bugun de aynısı. ayarları değiştireyim bakalım ne olacak.

• Resmi sitesinden ön yüklemenin 6 gb olduğu yazıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.