Şimdi Ara

Yeni Qashqai Kronik CVT Şanzıman Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
9.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir araç alma arefesinde araştırma yaparken Yeni Qashqai'nin otomatik şanzımanının çok ciddi problemlere sahip olduğunu okudum. İngiliz kullanıcı forumlarında aracın otomatik şanzımanının daha 10bin km'yi görmeden arıza yaptığını ve çözüm olarak şanzımanın komple değiştirildiğini söylüyorlar. Kötü olan şu ki değiştirilen şanzımanlarda tekrar arıza yapıyormuş. Böyle durumda olan binlerce mağdurdan bahsediliyor. Birçok kişi 3-4 defa komple şanzıman değişikliğinden sonra mahkemeye giderek olayı hukuki yoldan çözme yoluna gitmiş. Nissan'ın bu konuda hiçbir açıklama yapmadığı, servislerin bunun aracın kronik problemi olduğunu söylediklerini belirtiyorlar.

Sahibinden.com ve şikayetvar.com gibi sitelerde bu konuyu doğrulayan bilgilere rastladım. Turkiye'deki durum nedir? Sizler böyle bir problemle karşılaştınız mı? Kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Not: Problem yalnızca 1.6 dizel otomatik serisinde görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeutoniumTR -- 16 Mart 2015; 0:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZephyrTR

Merhaba arkadaşlar,

yeni bir araç alma arefesinde araştırma yaparken Yeni Qashqai'nin otomatik şanzımanının çok ciddi problemlere sahip olduğunu okudum. İngiliz kullanıcı forumlarında aracın otomatik şanzımanının daha 10bin km'yi görmeden arıza yaptığını ve çözüm olarak şanzımanın komple değiştirildiğini söylüyorlar. Kötü olan şu ki değiştirilen şanzımanlarda tekrar arıza yapıyormuş. Böyle durumda olan binlerce mağdurdan bahsediliyor. Birçok kişi 3-4 defa komple şanzıman değişikliğinden sonra mahkemeye giderek olayı hukuki yoldan çözme yoluna gitmiş. Nissan'ın bu konuda hiçbir açıklama yapmadığı, servislerin bunun aracın kronik problemi olduğunu söylediklerini belirtiyorlar.

Sahibinden.com ve şikayetvar.com gibi sitelerde bu konuyu doğrulayan bilgilere rastladım. Turkiye'deki durum nedir? Sizler böyle bir problemle karşılaştınız mı? Kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Not: Problem yalnızca 1.6 dizel otomatik serisinde görülüyor.

1.2 düz vitesde tork 190, otomatikte niye 165 diye kıllanmıştım zaten :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizelin torku yetersiz kalıyor muhtemelen. Halâ satışlar devam ediyor. CVT için benzinli atmosferik motorları tek geçerim.
  • 2015 yılının en çok satılan Compact SUV aracı Qashqai oldu.Kronik şanzıman sorunu olsaydı şimdiye kadar piyasada imajı bozulurdu.Nissan Qashqai fiyat-performans oranı ile bu sınıfta liderliğini sürdürüyor.Bu gidişle de daha uzun süre rakipsiz olarak devam edecek gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.