Şimdi Ara

Yeni Renault Captur (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.430
Cevap
67
Favori
558.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

Güncel Fiyat...

Captur Touch Turbo 90 bg Stop & Start
    41.990 TL
    Captur Touch 1.2 Turbo EDC 120 bg
    47.490 TL
    Captur Touch 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    47.990 TL
    Captur Icon Turbo 90 bg Stop & Start
    46.490 TL
    Captur Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg
    50.990 TL
    Captur Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    52.490 TL

kaynak hangi bayii ? onu da belirtir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

SUV segmentini Duster silip supuruyor. Temmuzda makyajlisi geldiginde satislari daha da articak. Cünkü ESP Media NAV vs. standart olucak ici degisicek.
    Diger B SUVlar avuc yalama operasyonu yasicaklar.

otomatik lazım. Tr dışındaki ülkelere, logana renault baklavası steepwaya renault baklavası takıp satmayı biliyorlar keşke duster için otomatik gelse.. ama 'satışlar düşer' düşüncesiyle gelmez.. öyle düşünüyorum
  • Fiyatlar...

http://www.renault.com.tr/araba/binek/captur/fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 21 Mayıs 2013; 15:58:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

quote:

Güncel Fiyat...

Captur Touch Turbo 90 bg Stop & Start
    41.990 TL
    Captur Touch 1.2 Turbo EDC 120 bg
    47.490 TL
    Captur Touch 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    47.990 TL
    Captur Icon Turbo 90 bg Stop & Start
    46.490 TL
    Captur Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg
    50.990 TL
    Captur Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    52.490 TL

kaynak hangi bayii ? onu da belirtir misiniz?

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbird -- 27 Mayıs 2013; 12:31:04 >

• Arkadaşlar aracı hala test edemedim.
    En son dün bayiye uğradım, test aracının plaka işlemleri tamamlanamadığından trafiğe çıkamıyormuş.
    Bayiden haber bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbird -- 21 Mayıs 2013; 11:03:56 >
  • ben bugün gittim 0,9 touch modelini çok olmasada inceledim araç gerçekten hoşuma gitti.
    bence geniş bir iç hacme sahip. arka koltuklar ileri geri gidebiliyor bagajınız çok dolmazsa uzun yolda koltukları en geriye alıp rahat bir yolculuk yapılabılır arkada oturanlar için. standart renkleri fildişi ve koyu mavi fakat maviyi görmedim yakından bilmiyorum. fildişi sanırım yakışır arabaya galeride sadece siyah ve metalik mavi vardı. siyah aracın üstü fildişi rengiydi ordan pay biçerek araç komple fildişi rengiyle bence super olur. fiyat 42000. siparişler 1,5-2 ay içinde anca gelir diyorlar, eğer ellerindeki araçlar size uymazsa.
    bençe şık bir araç olmuş
  • takip...
  • Havadislerinizi bekliyoruz...
  • bugün detay günerler ve tepretoğullarını aradım.Fildişi beyaz için.
    hepsinde siyah mavi ve turuncu varmış..
    sadece tepretoğllrı siparişi almış beyaz teslim ederken sizi arayalım gelin aracı yakından görün vs dedi numaramı aldı.ben beyazına bittim görmek içinde bekliyorum.
  • beyazz yakışmış agaaa
  • arkadaşalar merhaba o kadar çok karmaşık yorumlar varki inanın bazen kafam karışıyor tam alyım diyorum bir sonraki yorumda asla diyorum 47000 ne dersiniz alayım mı dizzel 1.5 touch modelini hepinize teşekkürler
  • takip...
  • touch ve icon turbo arasında ne farklar var? bunun ne kadarı fiyat farkını hak ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fati71

arkadaşalar merhaba o kadar çok karmaşık yorumlar varki inanın bazen kafam karışıyor tam alyım diyorum bir sonraki yorumda asla diyorum 47000 ne dersiniz alayım mı dizzel 1.5 touch modelini hepinize teşekkürler

Bence dizele bak. Ben de aynı kararsızlığı yaşadım ama bayiye gittiğimde dizele karar verdim. Çok uzun yıllar kullanılacak bir araç. Zarar etmezsin. Ayrıca wv. Ford Toyota vs. ci arkadaşlara sesleniyorum onlardan aşağı kalır bir yanı yok. WV hala 10 yıl önceki gösterge panelini kullanıyor neredeyse. Ya insan bir dijital gösterge koyar. Burada standart olan bir çok şey diğer markalarda opsiyonlu. Capturun full model özellikleri olan dizel QQ fiyatı 80.000 TL. Artık bu zamanda "şu marka açık ara önde öbürü kötü" ön yargılarını atmamız gerekiyor. Biz böyle düşündükçe adamlar versiyonsuz araçları nasıl olsa satılıyor diye bize fahiş fiyattan satıyorlar. Bu araç Euro NCAP testinden 5 yıldız almış. Daha bir çok özellik var. Ayrıca her markanın alt ve üst kesime hitap eden modelleri var.

• Sipariş veren varmı?

Ben 1.2Edc. beyaz Touch istedim Onlarda Talep ettiler, nezaman, nasıl olacak bilen yok... Paranla rezil olmak bu. Ama Alınabilecek tek araçta bu, dolayısıyla Gülü seven Dikeni katlanacak...
  • quote:

Sipariş veren varmı?

Ben 1.2Edc. beyaz Touch istedim Onlarda Talep ettiler, nezaman, nasıl olacak bilen yok... Paranla rezil olmak bu. Ama Alınabilecek tek araçta bu, dolayısıyla Gülü seven Dikeni katlanacak...

1.2Edc. beyaz iyi tercih bide joy olsaymış tadından yenmezmiş, hayırlı olsun...
  • Joy yok bunlarda, Tam yada Yarım satıyorlar, İcon ve Touch var, Ful bizi bozar dedik boşuna 3bin kusur vermeyelim dedik, maksat otomatik olsun Bıktım vitesdeğiştirmekten

Bu işleri nasıl yapıyorlar bilemiyorum, E-mail ile isteğimi müş.temsilcisine ilettim geri dönmeyi bilmeyen birisi aradım sordum talep ettim dedi Nedemekse? ne olucak dedim bekliycez dedi belirsiz bir durum...
  • Test sürüsü yapan olmadı daha, sanırım...
  • quote:

Joy yok bunlarda, Tam yada Yarım satıyorlar, İcon ve Touch var, Ful bizi bozar dedik boşuna 3bin kusur vermeyelim dedik, maksat otomatik olsun Bıktım vitesdeğiştirmekten

Bu işleri nasıl yapıyorlar bilemiyorum, E-mail ile isteğimi müş.temsilcisine ilettim geri dönmeyi bilmeyen birisi aradım sordum talep ettim dedi Nedemekse? ne olucak dedim bekliycez dedi belirsiz bir durum...

Pardon ya icon demek istemiştim :)

• quote:

Test sürüsü yapan olmadı daha, sanırım...

Evet sanırım olmadı, araba dışardan iyi görünüyor ancak kullanan birisi yorumlarını paylaşsa çok iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.