Şimdi Ara

Yeni Renault ESPACE V Türkiyede satışa sunulmayacak... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Rönoya bu parayı verenin aklını sorgularım.Kodiaq,5008 be Alhambra var 150.000 e.ÖTV indirimi ile bile 146 ya geliyor.Yuhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenfat10 kullanıcısına yanıt
    Konuyu 2 sene önce açmıştım ama sonrası malum kur ve vergi değişiklikleri ile bu araç gelebileceği en kötü zamanda geldi diyebilirim... Şu haliyle alınabilir bir araç değil, hoş şu an sıfır alınacak araç sayısı bir elin parmak sayısını geçmiyor ya neyse...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav 7 koltuklu hemde gerçek mânâda 7 koltuklu 4x4 2.0 dizel full Kia Sorento fiyatına gelmiş nerdeyse.Sitesinde fiyat listesi yok ama bizim özel facebook grubunda bir doktor arkadaş görmüş bir bayide ve resmini paylaşmış.

• Merak ettim baktım şimdi Sorentoda 300bine dayanmış.Yuh..Arabalarımıza sahip çıkalım

• Bahsi geçen espace'ı görmek için bugün İstinye bayi'sine gittim. Araç geçen hafta satılmış. Alan arkadaş güle güle kullansın. Renault Türkiye'den yeni bir tane istemişler. İnşallah onu görme şansı olur. Yalnız böyle saçma fiyaf politikası olmaz. Liste fiyatı 235bin olan arabayı 200bin Tl'ye bırakmışlar. 2016 modeldi falan filan dediler ama baştan yazsanıza mantıklı bir fiyat.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.