Şimdi Ara

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
14
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu kendisi de biliyor :) İlk gözağrımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

Onu kendisi de biliyor :) İlk gözağrımız.

Seninkide iyi müdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikad

quote:

Orijinalden alıntı: MrBelenus

quote:

Orijinalden alıntı: intikad

2. soru hakkında yardımcı olsanız biraz daha? Işığı yeterince açıyorum da, çözemedim.

Işığı açıp çekmeceye bak

mors alfabesinden yürüdüm ama gene olmadı of

Muhtemelen atladığın bir nokta var. Doğru yoldasın çünkü.
  • 3. de adamın düşüncesinden kelime çıkarmaya çalışıyorum geçmek için bi türlü çıkaramadım artık neyi yanlış yapıyorum çözemedim herifin saçma düşüncesi hakkında yazmış önüne gelen

Edit:Düşünce düşünce dediniz adamın bi yazısının adı çıktıNeyse geçtim ya önemi yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 29 Ekim 2013; 22:37:09 >
  • 8e bir ipucu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

8e bir ipucu??

Seviyeniz mi 8 yoksa 8.oyuna mı ipucu istiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 29 Ekim 2013; 23:00:44 >
  • quote:

quote:

8e bir ipucu??

Seviyeniz mi 8 yoksa 8.oyuna mı ipucu istiyorsunuz?

8. oyun altınlı olan :)
  • Sıfırlar etkisiz, ve ALTı kullanın desem? :) ileride silebililirim bu mesajı :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 29 Ekim 2013; 23:03:21 >
  • quote:

Site yeniden aktif. Eski popülerliliğini kazanırsa soru eklemeye devam edebilirim.

hocam şu sesi tersine çevirme falan olayına girmeyin program itemeyen sorular sorun.

Eskiden 7 yıllık külüstürle riddle oynamaya çalışırken çok zorluyodu onlar beni takılıp duruyodu pc yeni pc aldım şimdi rahatım ama eski pc de devam edenler olabilir.onları da düşünün.
  • çok hoş ipucuydu aydınlandım(aydınlanamadı)
  • millet 8 falan diyor ben birde kaldım yardım edin yavv
    çıkan yazıyıda giriyorum ama kabul etmiyor
  • Benim devreler yanmış ilk soru mön mön ekrana bakıyorum birisi biraz aydınlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

quote:

Site yeniden aktif. Eski popülerliliğini kazanırsa soru eklemeye devam edebilirim.

hocam şu sesi tersine çevirme falan olayına girmeyin program itemeyen sorular sorun.

Eskiden 7 yıllık külüstürle riddle oynamaya çalışırken çok zorluyodu onlar beni takılıp duruyodu pc yeni pc aldım şimdi rahatım ama eski pc de devam edenler olabilir.onları da düşünün.

Elimden geldiğince program gerektirmeyen soruları hazırlamıştım zamanında, yanılmıyorsam sadece bir tanesinde var resimli olan. O da hemen her bilgisayarda olan bir şey. Bahsettiğiniz soruyu biliyorum Sokemon'un oyununda vardı ses muhabbet. O kadar kapsamlı yapmadım soruları.

İlerisi için ise eğer eski potansiyeli yakalarsak, genelde zeka, dikkat ve google araştırması gereken şeyleri eklemeye çalışacağım. Sizlerden de soru önerileri almaktan hoşnutluk duyarım. Malum; soruları oluşturmak, çözmek kadar vakit alıyor.

Başladık yeniden bakalım, hayırlısı...

• John Citizen kullanıcısına yanıt
    istersen kaldır çok açık olmuş bu ama teşekkürler 9da çok inceydi ya maşallah.
  • quote:

Keyif alıyorsanız sorulardan ne ala
  • un4saken kullanıcısına yanıt
    güzel güzel teşekkürler. 10a millet çok kolay demiş de ben kaldım ne iş
  • 1. soru yardım et admin ipucu ver
  • quote:

Zaten silicektim. Gördüysen sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Zaten silicektim. Gördüysen sıkıntı yok.

teşekkürler tekrar. 10dan bir şey anlamadım gökyüzü hep aynı evet bence de
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.