Şimdi Ara

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
14
Favori
28.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • capua115 C kullanıcısına yanıt
    Rakamlar arası bağıntı kurmaya çalış, ayrıca başka bir soru ile gidiş yolu aynı.
  • la ben anlamadım nasıl bulcaz bu yanıtları hangi yolu izlememiz lazım ?
  • herhangi bir ipucu arayacaksınız, ekranda olur, google araştırması ile olur, kodlara bakarak olur vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

Rakamlar arası bağıntı kurmaya çalış, ayrıca başka bir soru ile gidiş yolu aynı.
    2. soruda alfabeyi çeviriyorum 6 harfli ama çıkmıyor hiçbi kombinasyon az ipucu versene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OROFI -- 2 Kasım 2013; 14:42:40 >
  • Gözden kaçırdığınız bir şey vardır, ışığı biraz daha açıp bakın
  • başlıyorum yine düşünmeye umarım bu gece geçerim
  • Kolay gelsin :}
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

WWW.DHRIDDLE.TK

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi

1000 kayıtlı üyeye ulaştık

Merhabalar,

Geçen haftalarda Sokemon'un yapmış olduğu riddle oyununu biliyorsunuz. Ben de çok severek oynarken malesef kendisi bitirme kararı aldı. O günden sonra beklemedim değil açıkcası "Acaba yeni sorular ekler mi?" diye. Geçen gün ise daha fazla bekleyeceğime (en azından Sokemon yeni bir oyun yapana kadar. Ben de oynamak istiyorum çünkü ) ben bir tane hazırlayayım istedim.

Kodlarına çok fazla özen göstermedim ve bedava hostta barınıyor. Dolayısı ile bir sorun yaşamanız halinde şimdiden affınıza sığınıyorum.

Durumun gidişhatına göre ve sizlerden de sorular gelirse seve seve eklerim. Şimdilik bu kadar diyorum, iyi oyunlar.

Oyun kurallarını okumayanlar için buradan da belirtme isteği duydum, diğer oyundaki kurallardan farklı çünkü.

Türkçe karakter kullanılabilir.
    Birden fazla kelime ayrık olarak yazılabilir.
    Cevaplar harf, rakam ya da simge içerebilir.
    Cevaplarda sadece küçük harfler kullanılacaktır.

Şifrelerinizin saklanması ile ilgili paranoyaya kapılan arkadaşlar olursa da şifrelerin md5 ile saklandığını belirteyim. Kayıtlı kullanıcılar dilerse email ve şifrelerini de değiştirebiliyorlar. Kullanıcı adı değişikliği için bana PM atmanız gerekiyor.

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi

ekleme: free server DH'ye dayanamadığı için cpu problemi yaşadı, maşallah. :) linki askıya alıyorum, kendi serverıma taşıyınca haberdar ederim.

ekleme 2: başka bir free servera taşıdım şimdilik. İdare etsin kendi hostuma alana kadar. Hala eski sunucunun reklam sayfasını görenler tarayıcılarının geçmişini silmeleri gerekmektedir dns değiştiğinden dolayı.

ekleme 3: Uzun bir aradan sonra yeniden aktif ediyorum siteyi. Dileyen olursa oynasın, oynayan kişi sayısı yeniden artarsa yeni sorular eklemeye çalışırım.

WWW.DHRIDDLE.TK

lan biri benim nikimi çalmış

• Şifrenizi unuttuysanız yeni bir şifre talep edebilirsiniz anasayfadaki linkten.
  • un4saken hocam adın neydi? 4. seviye için sanırım cevap o :)
  • Bu benim ilk saçmalamam değil. 1940'lı yıllarda da saçmalamıştım yine.
    bunun cevabı ne
  • ikinci soru için mors kodu desem?
  • 2 de kaldım
  • 2 saat önce başladım 3e anca geldim ve bırakıyorum. devrelerim yandı
  • yav artık isyan ettim düşünüyorum ama yok bi cacık çkmadı resmin üstünde duruyom sağına bakıyom sola bakıyom yok un4saken kardeş bi el at bi yardımcı ol daha yeni başladım oyuna ama yok

• 6. soruda nasıl düşünmem gerekiyor ya yardımcı olacak var mı ?
  • yarın denerim
  • 1.soruda bıraktım
  • Aylar sonra istatistiklere bakayım dedim, hala arada sırada kayıt olup oynayanlar varmış. Ölüp gitmediğine sevindim :)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.