Şimdi Ara

yeni s40 mı ikinci el mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MERHABALAR,ALLAH NASİP EDERSE 1 HAFTAYA KADAR,2011 VOLVO S40 BEYAZ DYNAMIC+PREMIUM PAKET BİR ARACA SAHİP OLUYRM VE İLK DEFA VOLVO KULLANICISI OLUCAM,BUNDAN ÖNCE 2008 HONDA CİVİC ELEGANCE OTOMATİK VARDI SAĞOLSUN BENZİN İSTASYONLARI RÜYAMA GİRMEYE BAŞLAMIŞTI,VOLVO S40 KULLANICILARI BANA BİRAZ ARAC HAKKINDA ARTI EKSİ YÖNLERİNİ ANLATABİLİRLER Mİ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYDIN MURAT

MERHABALAR,ALLAH NASİP EDERSE 1 HAFTAYA KADAR,2011 VOLVO S40 BEYAZ DYNAMIC+PREMIUM PAKET BİR ARACA SAHİP OLUYRM VE İLK DEFA VOLVO KULLANICISI OLUCAM,BUNDAN ÖNCE 2008 HONDA CİVİC ELEGANCE OTOMATİK VARDI SAĞOLSUN BENZİN İSTASYONLARI RÜYAMA GİRMEYE BAŞLAMIŞTI,VOLVO S40 KULLANICILARI BANA BİRAZ ARAC HAKKINDA ARTI EKSİ YÖNLERİNİ ANLATABİLİRLER Mİ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

10 numara bir araç aldınız güle güle kullanın.İlk fark edeceğiniz husus aracın tokluğu olacak.sonra zaten kendinize göre şekillenecek aracın eksileri ve artıları.Zaten bizim yazmamız sizi yanıltabilir çünkü herkezin kriterleri farklı.Araç ne kadara mal oldu ve üzerindeki opsiyonları ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 2 Mart 2011; 10:38:11 >
  • AYDIN MURAT hayırlı olsun yeni aracınız. Bence güzel bir seçim yapmışsınız. Birçok yeni kasa aracı ilk çıktığı zamanlar beğensemde en fazla 1 yıl içinde tasarımı sıradanlaşmaya başlıyor. Ancak güncel kasa S40 2004 yılında çıkmasına rağmen sade ve şık bir tasarımı var ve güncelliğini uzun yıllar koruyacağa benziyor. Ne kadar fiyata aldınız acaba mahsuru yoksa paylaşırsanız almayı düşünen arkadaşlarada yardımı olur.
  • aracı aldıktan sonra artı eksilerini soruyor:)))
  • hocam ben 2001 s40 1,8 oto. kullanıcısıyım
    2088 elegance civic den daha az yakıyor
    sizin araç daha az yakacaktır. ama az yakma meselesi
    şöförün ayağı ile alakalı bi durum
    ben km. de 14lt de yatırdım 7,8 de (ş.dışı verileri)
    aracınız hayırlı olsun Allah
    kazasız kullanmayı nasip etsin
    yorumlar ce fotoları bekliyoruz.
  • düşündüm de yılda 15 bin civarı kilometre yaparsam şayet benzinli mi alsam acaba?ne kadar benzin yakıyor s40lar?
  • hesabı yapalım 15000 nin 10000 ş.içi+5000 ni ş.dışıoldun
    ş.içi 10lt. yakar km. de 40ykr =4000 tl
    ş.dışı 7lt yakar km. de 21ykr =2100 tl
    toplamda 6000 yaptımı
    dizelde hesap edelim
    ş. içi 7lt km de 24,5ykr 2450tl
    ş.dışı 5lt km..de 17,5ykr 875tl
    toplamı 3325 tl ettimi
    yıllık farkın 2675 tl sen binsen 13küsür yapar mazotu:3,5tl benzini 4 tlden
    hesapladım tahmini rakamlar böle diyo ama birde bakım ücretlerini de eklemek
    lazım ben şuan 1,8 s40 kullanıyorum ama hedefim az yakan dizel otomatik.

quote:

Orijinalden alıntı: possible23

düşündüm de yılda 15 bin civarı kilometre yaparsam şayet benzinli mi alsam acaba?ne kadar benzin yakıyor s40lar?
  • eğer güvenebileceğiniz, volvodan anlayan bir ustanız varsa onun tavsiye ettiği arabayı alırsanız kesinlikle 2. el araba daha mantıklıdır. 0 araba alırsanız kontağı çevirdiğiniz an değeri kafadan 3000 tl düşer birkaç yıl kullanırsanız 5000-10000 kadar düşebilir., 2. el araçta 1 2 yıl kullanırsınız 3000-4000 arası düşer.
    önemli nokta 2. el aldığınız arabanın bakımlarının yapılmış olması ve işten anlayan bir ustanın onayını almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

hesabı yapalım 15000 nin 10000 ş.içi+5000 ni ş.dışıoldun
    ş.içi 10lt. yakar km. de 40ykr =4000 tl
    ş.dışı 7lt yakar km. de 21ykr =2100 tl
    toplamda 6000 yaptımı
    dizelde hesap edelim
    ş. içi 7lt km de 24,5ykr 2450tl
    ş.dışı 5lt km..de 17,5ykr 875tl
    toplamı 3325 tl ettimi
    yıllık farkın 2675 tl sen binsen 13küsür yapar mazotu:3,5tl benzini 4 tlden
    hesapladım tahmini rakamlar böle diyo ama birde bakım ücretlerini de eklemek
    lazım ben şuan 1,8 s40 kullanıyorum ama hedefim az yakan dizel otomatik.

quote:

Orijinalden alıntı: possible23

düşündüm de yılda 15 bin civarı kilometre yaparsam şayet benzinli mi alsam acaba?ne kadar benzin yakıyor s40lar?

arkadaş güzel hesap etmiş yakıtı ama dizel motorun uzun dönemde benzinliden daha çok masraf çıkaracağını unutmuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.