Şimdi Ara

Yeni Şampiyon Kindred'ın Metaya Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Şampiyon Kindred'ın Metaya Etkisi Ne Olacak?League of Legends'ın yeni şampiyonunun metaya etkisi ne olacak?

İki nişancısı olan takımların geri kalan oyuncuları suikastçi ve dövüşçü rolündeki düşman şampiyonları geri püskürtecek şampiyonlar seçmeliler.

Ayrıca iki nişancının da yüksek hasar vermesini isteyen takımlar Kara Balta tarzında eşyalar almalılar.

Bu durumda da Malphite ve Amumu gibi dayanıklı şampiyon seçimi yaparak takımınızı daha da güçlü hale getirebilirsiniz.

Ormancı diye hitap ettiğiniz oyuncuların menzilli nişancıları ormanda pek beğenilmiyordu.
    Yeni metada ormanda menzilli nişancı kullanmanız takımınızı öne taşıyacak.
    Ayrıca yeni şampiyon Kindred'ın Kuzunun Şefkati adlı ultisi takımı en ön sıraya taşıyabilecek güce sahip.

Bu ulti yeteneği sayesinde anlık hasarlara karşı direnç kazanma durumu yaşanır ve bu sayede birden fazla nişancı sahibi takımlar başarılı olur.
    Genellikle menzilli saldırılar konusunda başarılı olan Kindred geleneksel oyunlarda da başarıya götürür.

Turkmmo.com'dan Alıntıdır

Yeni Şampiyon Kindred'ın Metaya Etkisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gragold -- 2 Ekim 2015; 11:38:46 >

• turkmmo? XDDXDXDXDXDXD metin2 pvp çelikli muholu XDD LMAO
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

turkmmo? XDDXDXDXDXDXD metin2 pvp çelikli muholu XDD LMAO

AatdaudadhjjJhsddhakakf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bard girmez Ekko girer Tahm girer demiştim
    Bard girmedi Ekko girdi Tahm kısmen girdi.

Kindred ise tank vs. Şekilde kullanılmadığı sürece giremez. Tank Kindredin ne kadar oluru var bilmiyorum ama varsa oynanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni herolar bence merak ediliyor falan ve riot da sürekli dengelemeye çalıştığı için girer diyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hele bir kaç nerf yesin anlarız,hemen hemen son şampiyonların hepsi gibi op çıkar şimdi...
  • * Daha gelmeden dolaylı nerfi yapıştırdılar ağzının üstüne.

* "Zıpkının istatistiklerinin özellikle menzilli ormancılar için hâlâ oldukça güçlü olduğunu gözlemliyoruz."

MENZİLLİ ŞAMPİYONLAR İÇİN BİR DE YER VURUR her 2. vuruşta değil ⇒ her 4. vuruşta

* Zıpkının pasifi menzilli ormancılar için her 2. vuruşta değil her 4. vuruşlta etki edecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.