Şimdi Ara

Yeni şampiyon oyunun içine etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lol bazı arkadaşlar Zoenin biraz bekleme süresi kastıktan sonra birinci e bitmeden ikinciyi atabildiğini,Q ya ikinci kere basıp neredeyse sonlanmak üzereyken R ye bastığınızde devam ettiğini unutmuş sanırım
  • Kullanışlı değil bana kalırsa, zaten güçlü değil en başta. Diğer şampiyonlar dururken almak için bir sebep göremiyorum. Hani tamam vuruyor eyvallah ama aynı build ile çok daha yüksek hasar çıkarabilecek ya da çok daha işlevsel olabilecek şampiyonlar var. Ve ulti çalma da göründüğü kadar etkili bir şey değil. Zaten çoğu şampiyonun ultisi skill setine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış. Örneğin Darius'un Ultisi diğer skilleri ve düz vuruşları ile güçleniyor. Bunlar olmadan tamamen anlamsız. Elbette güzel bir olay rakibin ultisini kullanabilmek ama kullanışlı olması çok durumsal ve çok riskli. Zaten oyunda görmedim bile adam akıllı. İlk defa yeni çıkan bir şampiyonun bu kadar az kullanıldığını görüyorum.
  • Şampiyon w su dışında tamamen çöp bence ulti çalma olayını abartıldığını düşünüyorum her şampiyonun kendi skill setine uyumlu ultisi var birkaç şampiyon usu dışında useless bence(ama itiraf edeyim akali ultisi ile mükemmel oluyor ).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence berbat bir hero, ultisi dışında etkili değil. Tabii ki bu benim düşüncem. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Ulti çalması sıkıntı değil. Skillsetinin geri kalanı çok güçlü.
    Kesinlikle, iş ultiye gelene kadar gerçekten yüksek hasar veriyor..
  • ulti çalması falan hikaye bu şampiyon kasıldığında pasifi sayesinde korkunç hasar çıkarıyor
  • W hariç çokta iyi değil ilk defa yeni çıkan bir heronun bu kadar az oynandığını gördüm

• Bir şampiyon yasakla yazan yerde sylası seç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.