Şimdi Ara

YENİ SAMSUNG PS42E71H 16/9 42' (106 cm) Plasma Screen 'HD ready' Tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bkerem yazıcaklarını merakla mebliyorum hadi ama...

EnPlus kampanyasından yararlanmak üzereyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkerem

Selam,
    Dün akşam sonunda karar verip Samsung 42E71H'ı aldım. Yarın akşam kurulacak. Birkaç gün kurcaladıktan sonra görüşlerimi yazarım.

B.Kerem

Hayırlı olsun. Memnun kaldınmı ? + - 'lerini yazarsan sevinirim. Bende uygun fiyatından dolayı bu model ile ilgileniyorum.
  • Selam,

Benimde samsung u seçme nedenim genel özelliklerinin ( çözünürülük , hd ready, kontrast, parlaklık, anti-burn vb.) gibi aynı boyut,sınıftaki plazmalardan hiçbir eksik yanının olmamasıydı. Seçim yaparken tv yi ne için, ne kadar ve hangi özelliklerini kullanıyoruz ona dikkat ederek almak gerekli bence.
    Bin önceki televizyonun philips in 82 ekran tüplü bir modeliydi. 4-5 sene önce çok bin € para vermiştim, şimdi düşündüğümde çok yüksek paralar vermeye gerak var mi diye düşünmüyor değilim. Gerçi televizyonumdan hâlâ çok memnunum.
    Bu plazmayı seçerkende öncelikle özellikleri istediğim minimum konfigürasyonu karşılıyordu. Dizayn'ı da fena değil. (panasonic 42pv60e yerine samsung u seçme nedenim dizayn) Bunlar yanında fiyatıda uygun olduğu için samsung 42e71h ı şeçtim.
    TV yi Digitürk le kullandım bu arada standart DT kablosu yerine altın kaplama uçlu skart kullandım. Tatmin edici bir görüntüsü vardı. Çok fazla profesyonel bir yorum yapamayacağım. Başka bir benzer özelliklerde tv ile görüntüsünü karşılaştırma imkanım yok çünkü. Asıl güzel görüntüyü HD yayınlar başladığında göreceğiz umarım.

"+" ları:
    fiyat/performans
    3 ayrı Anti Burn seçeneği
    uzaktan kumandası kullanışlı ( menüdeki birçok alt ayara tek tuş ile ulaşlıyor)

"-" leri:
    componet-kompozit, pc girişleri yanında sadece 2 scart / 1 hdmi /1 S-video girişi olması

B.Kerem

• 15 senelik bir hort yapıyorum kusura bakmayın :)

bu tv'yi yayla evine yazları ayda 2-3 film izlemek için Android tv stick bağlayarak kullanmak için 2. el almayi düşünüyorum. axen vb markalar yerine Samsung almak istiyorum. sizce iş görür mü? yoksa axen türü cihazlara mi yoneleyim.

teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.