Şimdi Ara

--- Yeni Samsung S5610K --- (*****) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
9
Favori
250.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ayı gecti, resetle karsılasmadım 3g 2g hiçbirinde.
    pil 10 gun gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOMAN

1 ayı gecti, resetle karsılasmadım 3g 2g hiçbirinde.
    pil 10 gun gidiyor..

Hattınız nedir?.Bi kaç arkadaş vodafone dan kaynaklanabileceğini söylemiş de.
  • şarjı çok iyi gidiyor ve biraz buyuk onun dısında çok kulanışlı bir telefon bence...

http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-s5610-fiyati.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

1 ayı gecti, resetle karsılasmadım 3g 2g hiçbirinde.
    pil 10 gun gidiyor..

Hattınız nedir?.Bi kaç arkadaş vodafone dan kaynaklanabileceğini söylemiş de.

Evet sorun yaşayan-yaşamayan arkadaşlar hatlarının hangi şirketten olduğunu yazarlarsa daha aydınlatıcı olur.
  • AVEA faturalı 64k sim kart.
    turkcellde denemedik..
  • quote:

AVEA faturalı 64k sim kart.
    turkcellde denemedik..

Teşekkürler.
  • Bende de Vodafone var. İyice tırstım şimdi Ama telefon güzel... En iyisi sorun çıkarırsa kontrat bitince hattı değiştirmek.
  • Ben Turkcell le kullanıyorum sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb.serkan

Ben Turkcell le kullanıyorum sorun yok

gidişat vodafone a patlıyacak gibi .Teşekkürler
  • Rica ederim
  • Evet... Örneklemi artıralım.
  • Turkcellle kullanıyorum 64k lık eski kart, edge de kullanıyorum 3g de de fark etmiyor reset atıyor arada ama rahatsız edecek kadar değil 1-2 günde bir atıyor bazen onu da yapmıyor.
  • Babamin avea hattinda dun deli gibi reset atti. Onceden de gunde bir kapaniyormus ama dun elimde dakkada bir reset atti. Resetten sonra da arada kilitlenme problemi yasadim. Simdi 3G'yi kapattim bakalim nasil sonuc alacagim yazarim tekrar
  • AVİZE değil beyler... AHİZE ... bu nasıl bir Türkçedir ya...
  • Demek ki olay şebeke ile alakalı değil. Vodafone aklandı. Sorumlu Samsung'un yazılımı.
  • Kasası çok kaliteli duruyor.İnceleme için Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik 6310i ye benziyor..sirf onun icin alinabilir yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ikinci hattım için (AveA) tel.bakıyorum, "Samsung S5610" 250TL. ederi (HB'de) ve özellikleri ile ilgimi çekti. Bazı kişi ve siteler 16GB bazıları ise 32GB bellek kartı sınırı olduğunu belirtmiş "Telpa"nın sitesinde 16GB yazıyor hangisine inanalım, acaba forumda 32GB'lik bellek kartı kullanan var mı? Ona göre yanında kart siparişi vereceğim yanıtınız benim için önemli! Bir de kılıf kullananlar nereden ve kaça aldınız bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

AVİZE değil beyler... AHİZE ... bu nasıl bir Türkçedir ya...

Kızma kardeş "AHİZE" sözcüğü Arapça olduğu için söylenişde zorlanılan sözcükler genelde yanlış yazılıyorlar. Oysa onun yerine Türkçe olan "DUYAÇ" sözcüğümüzü kullansak bu avizeler, şamdanlar işin içine giremeyecek. Ne yazık ki, TDK'nın kofluğu işte neylersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar ikinci hattım için (AveA) tel.bakıyorum, "Samsung S5610" 250TL. ederi (HB'de) ve özellikleri ile ilgimi çekti. Bazı kişi ve siteler 16GB bazıları ise 32GB bellek kartı sınırı olduğunu belirtmiş "Telpa"nın sitesinde 16GB yazıyor hangisine inanalım, acaba forumda 32GB'lik bellek kartı kullanan var mı? Ona göre yanında kart siparişi vereceğim yanıtınız benim için önemli! Bir de kılıf kullananlar nereden ve kaça aldınız bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu telefona 32GB lık kart takan olduğunu hiç sanmıyorum Karta yazık. Kılıfa gelince, bence kılıf almayın çünkü kasası dandik telefonlar gibi soyulacak gibi durmuyor. Hatta 2 kere fayansa düşürdüm, üzerinde nokta çizik yok hala sıfır gibi :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.