Şimdi Ara

Yeni Samsung SUHD Kavisli TV ailesi hakkında detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogal olmayan yapay renkleri yani vivid renkleri daha cok seviyorum sahsen. Kullandigim tv ve monitorleri hemen bu sekilde ayarlamaya calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Şubat 2016; 18:14:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tvlere bakıp oled diyen arkadaşlar biraz araştırma yaparak sorunlarınızı çözebilirsiniz bende buna yardımcı olayım şimdi oled dediğiniz tv ince tasarıma sahip bu bi artıdır ancak aydınlatmasını direkt olarak piksellerden sağladığı için ekranın herhangi bir yerinde bi görüntü 2 saat veya daha fazla sabit durursa orada sarı iz bırakır ve bu garantiye girmez bunun dışında oled ekran tvlerin ekran ömrü led ekranın 10 da 1 i kadardır... Hala oled diyen arkadaşa hayırlı olsun diyeyim....

• Ben sayın mesut çevik'in tv incelemelerine temkinli yaklaşıyorum, sizde öyle yapın. Bir kere inandık, gittik webos lu lg aldık, her kullandığımda, her yetersiz bellek uyarısı aldığımda, her smartı açıp dakikalarca beklediğimde vs... Mesut bey'in kulaklarını çınlatıyorum, ahh mesut bey ahh diyorum. Gidin canlı canlı görün, uzun uzun inceleyin, yabancı forumlardan kullanıcı yorumlarına bakın vs... öyle seçim yapın.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Yeni seriler ne zaman satışa çıkıyor bilginiz var mı? 55JS9000 almayı planlıyordum ancak yeni serileri mi beklesem bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 22 Şubat 2016; 16:26:00 >
  • Oled amoled poled gereisi yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Ben sayın mesut çevik'in tv incelemelerine temkinli yaklaşıyorum, sizde öyle yapın. Bir kere inandık, gittik webos lu lg aldık, her kullandığımda, her yetersiz bellek uyarısı aldığımda, her smartı açıp dakikalarca beklediğimde vs... Mesut bey'in kulaklarını çınlatıyorum, ahh mesut bey ahh diyorum. Gidin canlı canlı görün, uzun uzun inceleyin, yabancı forumlardan kullanıcı yorumlarına bakın vs... öyle seçim yapın.

7 aydır tizen tv den internete giriyom bildigin 55"laptop gibi.Keşkem tizen tv alsaydınız internete bildigin kusursuz giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Ben sayın mesut çevik'in tv incelemelerine temkinli yaklaşıyorum, sizde öyle yapın. Bir kere inandık, gittik webos lu lg aldık, her kullandığımda, her yetersiz bellek uyarısı aldığımda, her smartı açıp dakikalarca beklediğimde vs... Mesut bey'in kulaklarını çınlatıyorum, ahh mesut bey ahh diyorum. Gidin canlı canlı görün, uzun uzun inceleyin, yabancı forumlardan kullanıcı yorumlarına bakın vs... öyle seçim yapın.

7 aydır tizen tv den internete giriyom bildigin 55"laptop gibi.Keşkem tizen tv alsaydınız internete bildigin kusursuz giriyor.

Çok merak ediyorum tizen li samsung un smart performansını. 2016 model bir samsung düşünebilirim aslında, tv ihtiyacı olanlar var akrabalarımdan. LG yi elden çıkarıp samsung a geçiş yapabilirim. Nasıl peki smart bölümü kullanışlı mı ? mağaza ne durumda ? uygulama sıkıntısı var mı ?

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar android kadar geniş degil oyunlar var milyon rush gibi face uygulaması felan var ama ben hiç uygulamalara ihtiyaç duymadım hep tarayıcıyı kullandım.. Ekran 1tb hardiskite açmadığı filim yok.. Ektan büyük olunca uygulama tat vermiyor masa üstü siteden giriyorum.

• quote:

Uygulamalar android kadar geniş degil oyunlar var milyon rush gibi face uygulaması felan var ama ben hiç uygulamalara ihtiyaç duymadım hep tarayıcıyı kullandım.. Ekran 1tb hardiskite açmadığı filim yok.. Ektan büyük olunca uygulama tat vermiyor masa üstü siteden giriyorum.

Kusurabakma biz alışkın olmadığımızdan tv den tarayıcı kullanmaya, o yüzden böyle tek tek soruyorum :) , youtube uygulaması nasıl peki ? tarayıcıdan herhangi bir film sitesinden sorunsuz film izlenebiliyor mu ? samsung tv lerin içerisindeki donanımı paylaşıyor mu ?
  • Açıkçası samsungun kalitesine güvenemiyorum. Bir televizyon bir telefonu patladı elimde. Ayrıca böyle durumlardan dolayı ve çok hızlı değişen modellerden dolayı ihtiyaçtan fazlasına para yatırmak gereksiz. 2-3bin bandını geçmemek lazım bence çok zengin filan değilsen!

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Suhd tv yi oturup izlemeyen gelmiş burda yok çok parlak yok yapay renk diye yorum yapıyor. Evinde olsa, oturup karşısına bir film izlesen dibin düşer ama.

Bizim millet gösterişi sever. Siz vivid görüntüye güzel diyorsunuz olay bu. Öğren de gel.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Youtube uygulamasını kullanıyoruz yani küçük oğlum kullanıyor. Telefonda youtube uygulamasına girip bir tuşa basıyor tv deki youtube uygulaması açılıyor telefonda hangi videoyu açarsan tvdede o video açılıyor ama telefonda video oynamıyor tv de youtubede video oynarken telefonda youtubede gezinebiliyorsun başka bir videoya dokununca o video tvde youtube uygulamasında açılıyor. Bunu 4 yaşındaki oğlum çok kullanıyor ben standart tarayıcıdan giriyorum youtubeye.
    Tarayıcıdan hdfilim izle fullhd filim izle gibi sitelerden sorunsuzca filim izleniyor.. Diyorum ya bilgisayardaki tarayıcıdan farkı yok çok iginç ama 2-3 metreden yazılar çok net görünüyor.. Resim ekliycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Şubat 2016; 18:45:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Suhd tv yi oturup izlemeyen gelmiş burda yok çok parlak yok yapay renk diye yorum yapıyor. Evinde olsa, oturup karşısına bir film izlesen dibin düşer ama.

Bizim millet gösterişi sever. Siz vivid görüntüye güzel diyorsunuz olay bu. Öğren de gel.

Televizyonda renk, kontrast, parlaklık vb. ayarların var olduğunu, bunların doğru kalibre edilerek istenilen şekilde kullanılabildiğini öğrenip gelseydiniz böyle yorumlar yapmazdınız. Dinamik Mode'a alıp full parlaklık full renk izlerseniz dediğiniz gibi olur tabi. Aşağıda Samsung 48JU7500 model tv de yapmış olduğum görüntü kalibrasyon videosu mevcuttur. "Öğren de gel" demeden önce bunları kime dediğinize dikkat etmenizi öneririm.

• Resimler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Samsung SUHD Kavisli TV ailesi hakkında detaylarYeni Samsung SUHD Kavisli TV ailesi hakkında detaylar
    Youtube uygulaması ve tarayıcıdan filim izleme
    Oyun okarak bir tek oyın denedim milyon rash çok az kasarak oynatıyor.. İster kumanda şçister klavyeden kontol edebiliyorsu.. Herhangi bir kablosuz klavye çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Şubat 2016; 20:09:00 >

• geçen sene aldığımız js9000 serisi için gelişim kitleri geliyor mıu acaba ?

• ilhanozan İ kullanıcısına yanıt
    Bu sene gelişim kitleri gelmeyecek diye okudum

• quote:

Resimler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Samsung SUHD Kavisli TV ailesi hakkında detaylarYeni Samsung SUHD Kavisli TV ailesi hakkında detaylar
    Youtube uygulaması ve tarayıcıdan filim izleme
    Oyun okarak bir tek oyın denedim milyon rash çok az kasarak oynatıyor.. İster kumanda şçister klavyeden kontol edebiliyorsu.. Herhangi bir kablosuz klavye çalışıyor

Teşekkür ederim, YouTube arayüzü lg ile aynı, şu 2016 model TV'ler gelsin de bütçeme uygun bir tane alayım.

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Acaba tv de kullanilan hdd formati exfat destekliyirmu bilginiz varmi yada hangi formatlari destekliyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Televizyonda renk, kontrast, parlaklık vb. ayarların var olduğunu, bunların doğru kalibre edilerek istenilen şekilde kullanılabildiğini öğrenip gelseydiniz böyle yorumlar yapmazdınız. Dinamik Mode'a alıp full parlaklık full renk izlerseniz dediğiniz gibi olur tabi. Aşağıda Samsung 48JU7500 model tv de yapmış olduğum görüntü kalibrasyon videosu mevcuttur. "Öğren de gel" demeden önce bunları kime dediğinize dikkat etmenizi öneririm.

Valla alıntı ayarlarla gösteri yapmanıza mı yanayım yoksa renk gamutu ve firmware daki kalibrasyonu kast ettiğimi anlamamanıza mı yanayım bilemedim.

Ben bu forumda bir tek pdp kullanlara bir de albani ye öğren de gel demem.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Exfat ntfs fark etmiyor destekliyor flash bellek taktim oynattı şuan hardisk takılı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.