Şimdi Ara

YENİ SATIN ALDIĞIM NOTE 4 ANDROİD 6.0.1 İLE GELDİ + TRT BANDROLÜ NEDEN VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kardeşimle aynı yerden bir hafta arayla aynı model aynı renk iki tane Samsung Note 4 aldık. Onun telefonu ilk geldiğinde Android 4.4.4 kitkat ile gelmişti telefon kendisi 6.0.1e yükseltmek ister misiniz diye sorup yükseltmişti... Bende telefonu dün aldım bugün farkettim ki benim telefonumda 6.0.1 marshmallow işletim sistemi yüklü. Ben 4.4.4 kitkatı kendim 6.0.1 marhsmallowa yükseltirim diye bekliyordum doğal olarak ama öyle olmadı. Açıkcası biraz şüphelendim telefonumu önceden birisi alıp iade etmiş olabilir mi diye... Kutular jelatinle kapalıydı ama bilemiyorum.

Birde benim telefon kutumun altında TRT bandrolü var yanında 2016 yazıyor ama kardeşimin telefon kutusunda öyle bi bandrol yok... FM Radyosu olmayan telefona neden TRT bandrolü yapıştırılmış. Bilgisi olan var mı?

• kardeşinin ki eski partilerden yani eski üretim senin ki ise yeni partilerden yani yeni üretim.

2nizin telefonunda sorun yok kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka987

Arkadaşlar merhaba. Kardeşimle aynı yerden bir hafta arayla aynı model aynı renk iki tane Samsung Note 4 aldık. Onun telefonu ilk geldiğinde Android 4.4.4 kitkat ile gelmişti telefon kendisi 6.0.1e yükseltmek ister misiniz diye sorup yükseltmişti... Bende telefonu dün aldım bugün farkettim ki benim telefonumda 6.0.1 marshmallow işletim sistemi yüklü. Ben 4.4.4 kitkatı kendim 6.0.1 marhsmallowa yükseltirim diye bekliyordum doğal olarak ama öyle olmadı. Açıkcası biraz şüphelendim telefonumu önceden birisi alıp iade etmiş olabilir mi diye... Kutular jelatinle kapalıydı ama bilemiyorum.

Birde benim telefon kutumun altında TRT bandrolü var yanında 2016 yazıyor ama kardeşimin telefon kutusunda öyle bi bandrol yok... FM Radyosu olmayan telefona neden TRT bandrolü yapıştırılmış. Bilgisi olan var mı?

Artık TRT bandrolü ve TRT vergisi için illa cihazlarda radio olması gerekmiyor. Telefon ve Dizüstü bilgisayar gibi internet bağlantısı olan cihazlardan da artık TRT vergisi alınacak. Sebebi yazılım yani internet üstünden Radio dinleyebilme özelliği taşıdıkları için devletimiz sağolsun böyle bir yasa çıkardı. Bu bedelde satış fiyatlarına yansıtılacak.

Ondan dolayı sizde böyle olmuştur. Kardeşimde olmadı derseniz onunki eski partidir. Yasa çıkmadan önce stoklara girmiş olanlara uygulanmayacak yasa çıktıktan sonra stoklara girmiş olanlara uygulanacak diye haber oldu.

Telefonumda yazılım yok diyebilirsin ama wep üstünden Radio dinlenebildiğini unutma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Eylül 2016; 18:37:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.