Şimdi Ara

YENİ SCUDO YOLDA (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

çıktı bile 4 gün önce.ben bugün baktım hatta fiyatı felaket

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

bu arada ekimde çıkacak olan arabanın reklamı neden şimdi başlasın , hem diğerleri başladı satmaya , çıkar bu yakında

illaki sorduracan
    eee kaç para ? :)
  • evet sitesine girmiş bu ne looo 48000 lira 9 kişiliği
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18920466/mpage_1/key_//tm.htm#18920466

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

çıktı bile 4 gün önce.ben bugün baktım hatta fiyatı felaket

quote:

bu arada ekimde çıkacak olan arabanın reklamı neden şimdi başlasın , hem diğerleri başladı satmaya , çıkar bu yakında

illaki sorduracan
    eee kaç para ? :)

• arkadaşlar bu gün yine baktım.combımix modeli vardı.execuvite yani minibüs modelleri daha gelmemiş aralığın sonunda gelir dediler.

iyice inceledim bugün.açıkcası combimixi beğenmedim.arka bagaj kapağını açtım sağ ve sola kontraplak çakmışlar sallanıp duruyo.tavan arkaya kadar döşeli ama elimi bi deydim kopup düşecek diye korktum sallanıp duruyo

ön güneşlikler yerine tam olarak oturmuyor v.s v.s....

yani inceledim tekrar beğenmedim 40,900 ytl diyorlar ee indirim ne kadar dedim indirim yok diyorlar valla 40,900 ytl yazık o paraya bu araba alınmaz.onu alacağıma 1,9 doblo fuller 34,000 ytl ye veriyorlar onu alırım.

dur bakalım execuvıtede işçilik nasıl tahminim aynıdır aynı tavanı takarlar ama yana heralde kontraplak yerine döşeme takmaları lazım.biraz da indirim yaparlarsda satarlar yoksa......................

• Size söleyim stok lar oturduktan soora 45bin hatta dahada altında vermeye başlarlar bundan emin olun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.