Şimdi Ara

yeni seat ibiza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

ben de kim bunu söyliycek diye bekliyodum

konsept resimler süper ötesi...

da silva mıdır de silva mıdır abimizin ismi herneyse iyi iş çıkarıyo :)

Walter da'Silva

Benim için ilah

Bu adamı Chris Bangle ile değiştirsek

Olmaz canım, aldık bizim

asil, bravonun golf V'e benzediği 50 tane yerde yazıldı çizildi. seninle tasarım konusunda polemiğe girmek istemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Başa dönen sizsiniz.Madem doğmamış bi çocuktan bahsediyoruz bu çamur atma çabası neden?Olasılıklarınız dahi neden VW aleyhine çalışıyor?

Olsa olsa Golf 6, Bravodan ilham alır gibi esprili bir ifadeyi çamur atmaya çevirdiniz ya birşey demiyorum. En büyük vosvos kardeşim tamam mı? Her şeyin en iyisini vosvos yaptı herşeyi ilk vosvos tasarladı. Vatan millet vosvos.. Oldu mu

Hayır en büyük Reno,Formula 1 şampiyonu Reno,alemin kralı Reno,şimdi oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluemistic

arkadaşlar belki yayınlanmış olabilir ama ben göremedim. eğer daha önce yayınlanmışsa kusura bakmayın;

işte yeni seat ibiza fotoları;

/>

/>

tasarım harika olmuş leonu andırıyor

• Arkadaşlar bu arabanın tasarımcısı Valter de Silva değil.SEAT 2008 yılında Lamborghini tasarımcısı olan Luc Donckerwolke yi bünyesine kattı ve 2008 den bu yana üretilen bütün SEAT lar bu adamın elinden çıkıyor.Zaten araçta bolca Lamborghini çizgileri görmek mümkün.Araç şuanda IBIZA BOCANEGRA olarak satılıyor ve avrupada satış rekorları kırmış durumda.Bir çok üst sınıf otomobile bile meydan okuyabiliyor.Aracın kaputunun altında 1.4 TSI 16v 180 hp motor görev yapıyor.Euro5 kurallarını karşılayan bu motor 7 ileri DSG şanzıman ile birleştirilmiş ve yüksek hacimli motorların performansı elde edilirken düşük hacimli motorların ekenomisiden yararlanılmış.Bunlara muhteşem motor seside eklenince Bocenegra sınıfının en iyilerinden olmuş.EuroNcap gibi özel güvenlik testlerindende 5 yıldız alan otomobil test sürücüleri ve müşterileri tarafından kusursuz olarak nitelendiriliyor.IBIZA BOCANEGRA şuan Türkiyede satılmamaktadır...

(BOCANEGRA'nın anlamı ise İspanyolca Kara Ağız demektir ve güreş boğalarına isim olarak verilir.)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.