Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (896. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.918
Cevap
134
Favori
997.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam otokoç’un bayisinde bulmuştum ama satıldı araç :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar 2024 seat ibiza araç sahibiyim. Bu araçta trafik işaretlerini tanıma özelliği mevcut mı bilgisi olan arkadaşlarım var mıdır

• Moustacheur kullanıcısına yanıt

Trafik levhalarını tanıma özelliği yok. En azından bende style pakette öyle bir özellik yok.

• Merhabalar ilk aracımı alacağım 2010 model bir seat ibiza 1.6 motor otomatik vites henüz tüp takılmamış referance modeli ancak sarı sitede ilan sayısı çok az piyasası ve sorunları hakkında bir bilgim yok 1.6 benzinli 50 bin km referance modeli alınır mı?Satmak istediğimde zorlanır mıyım? Teşekkürler

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-87.000-km-memurdan-hatasiz-1.4-ibiza-1207058305/detay/

cok temiz bir araç almayı düşünüyorum lpg taktıran varmı sorun yaşanır mı

• Moustacheur kullanıcısına yanıt

bu söyledikleriniz yapılabilirse yazılımla yapılabilir diye düşünüyorum. Aracı kapatıp açtığınızda otomatik olarak tekrar açılır

• 2015 model style paket 1,2 tsi motor. km 116 binde fiyat 627 bin. 2 parça boya var birisi sağ ön kapı birisi ön çamurluk, bagaj değişmiş. Fiyat nasıl sizce arkadaşlar?

• Yorumunuzu alabilirsem çok sevinirim. 😊

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

manuel mi otomatik mi hocam. manuelse pahalı.

• sushi. S kullanıcısına yanıt

Manuel hocam. Kaç bandında olursa uygundur diyebiliriz?

bana 590-600 gibi makul geliyor hocam. ben eylülde sattım 2016 1.2 tsi aracımı, 750 yazanlar bile vardı, 650'den aşağı benim aracın ayarında ilan yoktu. gittiği fiyat 600 oldu o zaman, 65 bindeydi.

sizi yanıltmayayım piyasayı yakından takip etmiyorum ama ilanlar yüksek yazılıyor, pazarlık edebilirsiniz biraz. 2016 bulabilirsiniz diye düşünüyorum sizin alacağınız fiyatlara, makyajlı olur hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 26 Ocak 2025; 14:5:43 >

Teşekkür ederim hocam. Araç aile aracıymış bakımları zamanında yapılmış. İçime sindi gibi oldu, gidip yüz yüze görüşüp pazarlık yapacağız inşallah düşerler 580-590 bandına :) Bulunduğum ilde en uygun fiyat bu İbiza'da idi. 16 modellerin makyajlı olması da iyiymiş bu araç olmazsa ona da bakayım inşallah

• Aracı bugün ekspertize götürdük. Bana bütün bilgiler karışık verilmiş buraya da yanlış yazmış olduk :) bagaj kapağı değişmiş, sağ ve sol ön çamurluk boyalıymış. Eksper de aynısını söyledi. Başka bir sıkıntı yağ kaçağı vardı. Abi yağ filtresi kısmından geliyor gibi büyük ihtimal bundan ama çok çok küçük ihtimal şanzıman dedi. Servise götürdük abi şanzıman olsa durum böyle olmaz bu filtrelerden yapabilir dedi. Filtreyi değiştirdi. Kafanız rahat olsun dedi inşallah da öyledir. Aldık bakalım 600'e halloldu :)

hayırlısı olsun hocam, bende de şanzımanda sanırım terleme var demişlerdi, diğer eksper pek önemsemedi, tsi'larda sıkıştırınca olabiliyor filan demişti. sizinki de öyle bir şey olabilir takip edersiniz. kazasız belasız olsun.

Ben işi sağlama almak için ustaya götürdüm hocam aracı. Yağ filtresinden olduğu kesinleşti şükür ciddi bir şey yok. Eksperdeki arkadaş da bahsetti abi bu 1.2 araçlar ufak esme terleme yapabilir haberin olsun diye. İleri boyut olmasın da sorun yok. Çok teşekkür ederim😊

Araca alıştım ama birkaç durum aklıma takıldı. Aile aracımız da tsi motor. İlk çalıştırmada devir 1200-1300 lerde kalıp birkaç dakika sonra 600-700 lere düşüyor. İbizayı ilk çalıştırırken de devir 700-800 bandında oluyor, motor ısınınca da neredeyse 550 devir bandında. Hem yüksek devirde çalışmıyor hem de rölanti devri bana düşük geldi. Normal midir acaba?

Rölantide yakıt tüketimi motor sıcakken 0,4 pek olmuyor 0,5 - 0,7 arasında geziyor. Bujiler 2 yıl önce değişmiş. Acaba alınan yakıt kaynaklı mı bilemedim. Ateşleme sistemi kaynaklı mı bilemedim. Sabit bir tüketimde(0,4) pek kalmıyor.

Durduğum yerde debriyaja ayağımı basıp çektiğimde devir yükselip düşüyor. Normal midir acaba?

rölanti devri sizin aile aracınız gibiydi hocam bende de, 1200 lerde başlıyodu, rölantide yakıt mevzusu da sabit oluyordu bende değişken olduğunu hiç hatırlamıyorum. araç bendeyken bir kere buji değiştirmiştim ngk, hiç farklılık yaşamadım. sebeplerini pek bilemedim, facebook'ta aktif bir grup var onu atayım kafanıza takılanları orda paylaşırsınız.

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\
     ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\Seat IBIZA Türkiye | Facebookfacebook
    Grubumuz aile grubudur nazik ve kibar olmak baştaki ilk isteğimiz. Grubumuz yardımlaşmak amaçlı kurulmuştur. Grup içerisinde araçlarınız ile ilgili merak ettiğiniz soruları sorabilir yardım...
    https://www.facebook.com/groups/449664978768223

Çok teşekkür ederim hocam. :)

• 2016 style paket aldım geçtiğimiz günlerde. ekranından menunum ama yol tarifi yok. Bugün kaza yapıyordum az daha. Sizce ekran taktırmalı mıyım, telefon tutucu ile mi devam edeyim. Telefon tutucu önceki arabamda camda iz yaptı yıkamayla çıkmadı, konsolda da plastiği bozuyor diye yazmışlar. Kararsız kaldım. (klima çıkışları çıkık zaten yerinde durmuyor.)

• 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.