Şimdi Ara

Yeni Seat Ibiza sport coupe 1.6 105hp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Seat İbizi Sport Coupe 1.6 benzinli 105hp almayı düşünüyorum. Ancak bu motor bildiğimiz 102hp'lik VW motorlarından farklı. İbizalarda 2 sene satılmış ve şu anda getirmiyorlar.
    Bu aracın motoru ve kendisi hakkında tecrübesi olanlar arkadaslar yorum yaparsa sevinirim. Dün kısa bir kullanma imkanı buldum, gidişi güzeldi.

Bunların DSG'li olanlarıda var. Bu şanzımandan şikayeti olanda varmıdır?

• Ben de yeni 2. el aldım aracım 27000 de dsg li.Henüz 200 km kullanabildim aracı ilk izlenimlerim çok iyi.1.6 olduğuna bakmayın sakin kullanımda çok tüketmiyor.Karma tüketim çoğunluğu şehir içi 7.5 lt falan.Özellikle dsg şanzuman harika.aracımın garantisi devam ediyor belki garantiden sonra lpg düşünebilirim tabi benzin zamlarına bağlı olarak.Şunu söyliyebilirim 2005 alfa 156 aracımı sattıktan sonra ilk defa bir aracı bu kadar beğendim.İmkanınız varsa kesinlikle test edin..
  • Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkürler..

DSG şanzımanlar baslarda problemli deniyordu ama sanırım yeni cıkanlarda problem yokmuş. İstanbul trafigindemi 7.5lt? Bu motorlar normal 102 beygirlik VW motorlarından farklı o yüzden LPG uyumlulugu bence arastırılmalı biraz. Aracı kaça aldınız acaba? Bende düşünüyorum..30000TL'den aşağı yok gibi internette
  • İstanbul trafiğinde değil tabi ama normal şehir içi işte.Benim aracım 2010 model ve 27000 de dsg ile ilgili bir sıkıntısı yok çok şükür.SCW forumda bu motora lpg takan arkadaşalr var.Ama ben çok aşırı (yılda en fazla 10000 km) kullanmıyacağım için şimdilik düşünmüyorum.Aracı 1 ay kadar önce 27000 TL ye aldım 2010 SC DSG Track Gri.Bana çok uygun fiyata geldi ve gerçekten tertemiz bir araç.Sahibinden aracılığıyla aldım Bursa dan..
  • O ilanı hatırlıyorum dostum bende niyetlenmiştimde o sırada yurtdışındaydım :) Hayırlısı olsun.. Bende büyük ihtimalle düz vites alıcam. DSG'li olanlara 30000 civarı istiyorlar.
    Bende sadece haftasonları kullanmayı düşündüğüm için LPG ilk etapta taktırmam heralde. Aracın konforu nasıl? İçeri ses alıyor mu çok? Birde ESP var mı biliyormusunuz?

Bana göre kol dayanağı ve park sensörü önemli eksikleri ama Seat serviste takılabiliyor sanırım..
  • Teşekkür ederim Aracın konforu gayet iyi içeriye fazla ses almıyor ama biraz yüksek devirlerde motor sesi gayet sportif.ESP yok maalesef olsa süper olurdu.Araçta eksik olarak kol dayama,park sensörü,hız sabitleme ve katlanır ayna yok.Ama bunlardan keşke olsa dediğim sadece katlanır ayna ve kol dayama var.Bende bir ara kol dayama ve katlanır ayna için fiyat alıcam biyerden.

Bu arada DSG li almayacaksanız neden 1.2 veya 1.4 almıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocak04 -- 9 Eylül 2011; 8:42:25 >
  • 1.2 ve 1.4lerin tsi olanları var sport olarak. Fiyatı en uygun olan maalesef 1.6 motorlu olanlar. Kırmızı renkli bir tane cok begendim ama o da maalesef düz vitesli. Bir süre kullanıcam bakalım eğer alışamazsan satıp DSG li bakarım heralde.
    Kol dayama gercekten büyük rahatlık.. Ben katlanabilir ayna var sanıyordum. O da sonrada extra yapılabiliyormuki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır 1.4 ün spor olanıda (SC) var tsi olmayan.Hatta sahibinden de vardı bende favorilerde ekliydi.Katlanır aynayı sorucam bende yapılıyomu diye herhalde yapılıyodur..
  • Dostum bugün kaporayı verdim kısmetse salı günü alıcam arabayı :)

araç bu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kelepir-bu-fiyata-boyle-bi-araba-yokkkkkkkk-58283728/detay/
  • Güzel araç hayırlısı olur inşallah Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.