Şimdi Ara

YENİ SEAT LEON TDİ STYLE VS. VW GOLF 7 TDİ MİDLİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kesinlikle yok diyorsan öyle olsun...ayni şasi, ayni yuruyen aksam, ayni yalitim farkli fiyat diyorsun. A3 alma leon al slogani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size katiliyorum. Lakin leonun süspansiyonlar tis tis gibi sesler cikariyor cam acikken duyulabiliyor golftede bu olay varmi merak ediyorum bilginiz varmi

• arkadaşlar hepinize yorumlarınız için tesekkürler
    büyük bir oranda seat leon alacağım fakat seat forumunda aracını yeni alan birçok arkadasın iç mekandan gelen trim sesleri şikayetleri beni tekrar düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecb

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için tesekkürler
    büyük bir oranda seat leon alacağım fakat seat forumunda aracını yeni alan birçok arkadasın iç mekandan gelen trim sesleri şikayetleri beni tekrar düşündürüyor.

Trim sesinden kastiniz nedir?

• ftr35 F kullanıcısına yanıt
    yani kabin içinden gelen çıtırtı veya tıkırtılar.
  • Çokta abartilacak bir citirti tikirti yok. Benim araçta ekranin oradan geliyordu gittim servise hallettiler. Yakit deposu dolu iken calkanti sesi geliyor o can skici birde süspansiyonlar dan tis tis ses geliyor cam acikken hafif onlarda çok mühimsşeyler değil bence. ARacla test sürüsü yaptinizmi

• ftr35 F kullanıcısına yanıt
    evet iki araçla da test sürüşü yaptım. (ikiside 1.6 tdi dsg) açıkçası cok fark yok gibi geldi sadece leon golfteki akıcılık hissini vermedi bana sürerken. Golf sanki yolda kayıp gidiyormuş gibi bir his verdi bana. Gerçi artık bu karşılaştırmanın pek bir önemi kalmadı ekonomik sebeplerden dolayı daha ucuz bir araç almaya karar verdik. Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim kusura bakmayın vaktinizi aldım boşuna ikinci el Golf 6 dizele yöneleceğim sanırım. Araç hakkında paylaşmak istediğiniz birşey olursa okumak isterim herkese tekrar teşekkürler

• Golf 6 dizelde bir önceki nesil TDI motor var maksimum tork araliklari farklı birazda yakit fazla yeni leon ve golf 7den. Fiyatlarda az sayilmazki dun baktim 48 50 düzgün olanlari sizin butceniz ne kadar suan

• maximum 38-39 bin TL verebileceğim. Açıkcası o paraya boyalı veya değişenli araçlar var. Sizce o paraya 1 parçası değişmiş (arka taraftan) biraz yüksek km'li bir golf almak mantıklı mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.