Şimdi Ara

Yeni Seat Leon, VW Grubu'nun 'teknoloji öncüsü' olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bu videoyu defalarca izledim, ama sorumun cevabı bu değil. Aracın her yeri sert plastik demişsiniz ya, diyorum ki C sınıfına göre neresi sert plastik bu aracın fazladan bu 1.??

Trim sesi trim sesi diyorsunuz doğru trim sesi var Leon'da inkar eden yalan söylüyordur, peki hangi C sınıfı araçta trim sesi 0??? Golf, Astra, i30, Corolla düzenli olarak kullandığım araçlar ve en eskisi 2015 model aralarında trim sesi olmayan yok, buna ne demeli??
  • Kime özeniyor bunlar Mersoya abi koymuşlar 20 inch ekran her şey orda tam saçmalık hem tasarım olarak hem kullanış olarak yeni Leonun iç tasarımı güzel BMW deki gibi idrive gibi bi buton koysunlar tamam.

Firmalar artık bütün tuşları butonları kaldırıp dokunmatik ekrana koyma niyetinler her şeyin kolayı kaçmayın be kaç bin TL para veriliyor bu arabalara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlardan sonra hele seneye çıkacak modelin o zamanki kurdan fiyatını düşününce artık hiç ilgimi çekmiyor
  • Sert plastik kullanmanın bile bi adabı vardır, arkasını beslersin, işçiliği iyi yaparsın ki titreşim,sıcak/soğuk degisikliklerinden minimum etkilensin.

Ön konsol ve kapı içlerinde kullanılan malzeme rakiplerinin gerisinde. Ama donanımı bol. Bu da albenisini arttiriyor.

Siz bu kadar tecrübe etmişsiniz, sizin için sorun yoksa zaten gerisi teferruattır. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Dieselgate skandalından sonra ben vw grubundan kibrit çöpü dahi almam.

Ama alana saygı duyarim.

• Saet vw nin teknoloji oncusi degilde ancak amiane tabirle"deney tahtasi"olur.

Alabilselerdi alfayi hemen grup disina cikarilacakti seat.Ne gecmisi ne marka degeri nede sportif bir tarihi var onu grubun konumlandirdigi rol icin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.