iyice yunan mitolojisine bulaşmaya başladık bir yeni serverın haberi resmi sitede duyrulsun o zaman konu açarsınız ya da kanıt lütfen
HADES POSEİDON THOR ACHİLLEUS ^^
yok trko olsun
Ankara İstanbul Çanakkale Bursa Mardin
Bende 17 haziran diye biliyorum ( nerden öğrendiğim önemli değiL ) fakat bu KO işte hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı.Ama haziranda kesin gelecek galiba.Bir de ismine gelince bence Adonis olması çok saçma A ile başlayan Ares serverı var bu yüzden adı bence değişik bir şey olacak...
quote:
Orjinalden alıntı: DogustanKatiL
Bizde yalan yok abi bizim kitapta yazmaz yalan yok ark öle dedi çogunlukta 17 haziran dior millet biyerlrinde uyrdurmuor bu 17 haziran lafını 17 haziran gelince numan o zamana kadar konutu ktielemeesse hortlacatacam bu konuyu görceniz sizde ! Nokta koydum bitti hayri sory okeyto
arkadaşına vahiymi indi?
O server gelir 3 ayda anca bi server toplanır duruma gelir sonra zaten tuta bilene aşk olsun ama son açılan serverlar içinde en iyisi logos çok çabuk gelişti daha ronark ezik chitinler hala 1m
illallah ya
he gelecek heee
quote:
Yeni Server 17Haziran Pazar Serverin Adı:Adonis Lütfen Baska Topic Açmayın arkadaslar arkadasıma sordum hiç yalan söylemeyen biri ve böle dedi kendisi oynamıor knight ama heryseyeden haberi olur.. lütfen baska topic açıp kirlilik yapmayın!
Senin Arkadasın kahinmi
sitede açıklanmadan bişiler sölememnin ne anlamı var anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
O server gelir 3 ayda anca bi server toplanır duruma gelir sonra zaten tuta bilene aşk olsun ama son açılan serverlar içinde en iyisi logos çok çabuk gelişti daha ronark ezik chitinler hala 1m
Naaptın pasham ya rogue chitin +5 500k
quote:
Orjinalden alıntı: magicikan_cem
quote:
Yeni Server 17Haziran Pazar Serverin Adı:Adonis Lütfen Baska Topic Açmayın arkadaslar arkadasıma sordum hiç yalan söylemeyen biri ve böle dedi kendisi oynamıor knight ama heryseyeden haberi olur.. lütfen baska topic açıp kirlilik yapmayın!
Senin Arkadasın kahinmi
kesin öledir . hatta bence buna benziordur
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
quote:
Orjinalden alıntı: magicikan_cem
quote:
Senin Arkadasın kahinmi
kesin öledir . hatta bence buna benziordur
Bence adı "Zignon" 0labilir
MANTIKSIZ.
ARES VARKEN BAŞKA BIR A HARFI İLE SERVER AÇILAMAZ.
bAŞ HARFI AYNI OLAN İKİ TANE SERVER OLAMAZ.
bos LAF KALABALIĞI YAPMAYIN !!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: WARRI0R
MANTIKSIZ.
ARES VARKEN BAŞKA BIR A HARFI İLE SERVER AÇILAMAZ.
bAŞ HARFI AYNI OLAN İKİ TANE SERVER OLAMAZ.
bos LAF KALABALIĞI YAPMAYIN !!!!!
Lafa bak Olamaz diyor.. Nerden biliyorsun hemşerim ??
17 Haziran da gelmesi bekleniyor olabilir muhtemelen free koxp ile aynı zamanda acacaklar yeni serverı.Yoksa kimse kasmaya gitmez
Hiç biyerde bişey yazmazken nasıl böyle kesin konuşuyorunzu anlmaıyorum. Lan yoksa siz gelcek MESİH misiniz. Alayınızın beynini okşayım. belki rahatlarsınız. Az oynayın şu oyunu beyniniz sulanmış.
quote:
adının adonis olma ihitimali yok çnk a ile başlayan server var
quote:
Orjinalden alıntı: dotaallstars
quote:
adının adonis olma ihitimali yok çnk a ile başlayan server var
Ne alaka acaba ? Kimse ne konulucağını bilemez ki ben hiç sanmıyorum server geliceğini..
Yeni serverin adı daha cok ilgi cekmek ve Türk'lere kıyak olsun diye Istanbul'muş hadi hayirli olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
quote:
Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe
iyice yunan mitolojisine bulaşmaya başladık bir yeni serverın haberi resmi sitede duyrulsun o zaman konu açarsınız ya da kanıt lütfen
HADES POSEİDON THOR ACHİLLEUS ^^
yok trko olsun
Ankara İstanbul Çanakkale Bursa Mardin
ankara bursa ve mardin olamaz çünkü o harflerle başlayan serverler var