Şimdi Ara

###YENI SERVER DUSUNCESI###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server açmayı düşünüyoruz fakat 1-2 haftada kapanacak bir server olmayacak kurucağımız server.

Her işlem tek tek test aşamasından geçirildikten sonra sizlere sunulucak . Server açıldığından itibaren hiç sorunsuz şekilde devamlılığını sürdürecektir .

Fakat sizlere bir kaç sorumuz olucak .

Düşündüğümüz versiyon S5 .

Server orjinali gibi olsunmu ?

Orjinali gibi derken exp 1x 2x 3x gibi bişi olur

Max lvl 400 reset sistemi yok . Çoğunluk 400 olduğunda max lvl arttirilabilir tabiki .

Çünkü günümüzdeki serverlerde yeni itemler kanatlar vs. kullanlmyor çünkü belirli lvllerde sadece etksini gösteriyor. Bu yüzden aldığınız zevk eski versiyonlarlarla aynı .

Bu arada kafanıza takılan sorular olucak tabiki kantruda cnawar nasıl kesicez golden nasıl kesicez gibi Bunların hepsinin hp def vs. özellikleri ayarlanıp servere uygun hale getirilir .

Tabiki bu sadece bir görüş eğer çoğunluk istemezse yine reset sistemli daha değişik bi server kurablrz .

Yorumlarınızı Bekliyoruz. Her yazdığınız mesaj dikkate alınıp server o şekilde kurulucaktır .

• Öncelikle hayırlı olsun bartu bu sistemin tutup tutmayacağına playerlar karar verirse daha iyi olur ama şahsi görüşüm böyle bir serverda,bir player olarak oynamak isterdim...
  • res olayının olmaması bıraz kotu mu onlıne metın 2 ye benzıcek .....bunun yerıne res sayısnın az tutulması taraftarıyım atıyorum 30 40 exp de 10 res gıbı

ardından ayarlamalarda buna gore yapılırsa neden olmasınn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Öncelikle hayırlı olsun bartu bu sistemin tutup tutmayacağına playerlar karar verirse daha iyi olur ama şahsi görüşüm böyle bir serverda,bir player olarak oynamak isterdim...

Teşekkür ederim cnm saol .

quote:

Orijinalden alıntı: AD@N!S

res olayının olmaması bıraz kotu mu onlıne metın 2 ye benzıcek .....bunun yerıne res sayısnın az tutulması taraftarıyım atıyorum 30 40 exp de 10 res gıbı

ardından ayarlamalarda buna gore yapılırsa neden olmasınn...

Buda farklı bi görüş tabiki herkezin yorumlarını dinliyip ona göre sizlerin istediği bir şey yaratmaya çalışacağız .

• sevgili ve değerli mu online sver arkadaşlarım herkesin bildiği gibi ülkemizde sağlam bir mu online serveri bulamadığımız icin bazı arkaşlarımız server acıyo ve 1 aya varmadan kapanıyo . 5 sene önce oynadıgım mu turkiye kadar suana kadar guzel mu serverı bulamadım.amacımız türkiyede butun turk arklarımızı bu serwerda toplayıp hep beraber arklık cercevesi icinde zevkli ve guzel bi oyun olusturmak.eminimki bu amacımızda kararlı oldugumuz kadar kendimizede guweniyoruz. sizdende ufak istek ve yardımlarla konumuza cevaolamanızı bekliyoruz ...

Sevgilerle

DanieL
  • Bartucum Bu Server Düşüncen Mümkemmel Sınır 400 Olup Reset Olayı Olmassa Vede CSW activ Hale getirirsen Süper bir Server olacağına İnanıyorum Ama Şöyle birşey Yaparsan Character Başı SM-BK-ELF-SUM 15-20 point MG-DL 18-23 POİNT yaparsan Süper Olabilir Vede Golden VS mOnsterların 400 lvl Sınırına göre Ayarlanması güzel olur Vede Her box'un içinden Ex item Düşmesi kötü Para düşsün Jewel Düşsün
    % 'delersek
    Zen % 50-60
    Jewel %25-30
    Ex İtem İse %20-25 Olarak düşe bilir
    Yardımcı Ola bildiysem Ne Mutlu Bana Şimdiden Başarılarını Dilerim Kolay gelSin iyi günler Arkadaşlar...

• 20 exp 10 res bence güzel her lvlde 15 point yaparsınız eventlere (bb-cc-ds vs.) jewel ödülü koyarsınız.

reset olmasın diyosan 7x her lvl 150 point vererek yapabilirsin donate-vip satılmasın onun yerine exp artırıcı felan satılsın yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunun tutulacağını düşünmüyodum ama fikirler güzel bunlarıda düşünücez. fikri olanlar yazarlarsa daha açık ve net bişiylere ulaşa bilceğimize inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thampic1 -- 4 Temmuz 2010; 22:48:51 >
  • Hayirli olsun Projeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

20 exp 10 res bence güzel her lvlde 15 point yaparsınız eventlere (bb-cc-ds vs.) jewel ödülü koyarsınız.

reset olmasın diyosan 7x her lvl 150 point vererek yapabilirsin donate-vip satılmasın onun yerine exp artırıcı felan satılsın yeter

Bencede Bu Tür Bir Server İyi Olur

quote:

Orjinalden alıntı: lerenl

Bartucum Bu Server Düşüncen Mümkemmel Sınır 400 Olup Reset Olayı Olmassa Vede CSW activ Hale getirirsen Süper bir Server olacağına İnanıyorum Ama Şöyle birşey Yaparsan Character Başı SM-BK-ELF-SUM 15-20 point MG-DL 18-23 POİNT yaparsan Süper Olabilir Vede Golden VS mOnsterların 400 lvl Sınırına göre Ayarlanması güzel olur Vede Her box'un içinden Ex item Düşmesi kötü Para düşsün Jewel Düşsün
    % 'delersek
    Zen % 50-60
    Jewel %25-30
    Yardımcı Ola bildiysem Ne Mutlu Bana Şimdiden Başarılarını Dilerim Kolay gelSin iyi günler Arkadaşlar...

CSW ne ??

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

20 exp 10 res bence güzel her lvlde 15 point yaparsınız eventlere (bb-cc-ds vs.) jewel ödülü koyarsınız.

Bencede Bu Tür Bir Server İyi Olur

quote:

Orjinalden alıntı: lerenl

Bartucum Bu Server Düşüncen Mümkemmel Sınır 400 Olup Reset Olayı Olmassa Vede CSW activ Hale getirirsen Süper bir Server olacağına İnanıyorum Ama Şöyle birşey Yaparsan Character Başı SM-BK-ELF-SUM 15-20 point MG-DL 18-23 POİNT yaparsan Süper Olabilir Vede Golden VS mOnsterların 400 lvl Sınırına göre Ayarlanması güzel olur Vede Her box'un içinden Ex item Düşmesi kötü Para düşsün Jewel Düşsün
    % 'delersek
    Zen % 50-60
    Jewel %25-30

CSW ne ??

CSW dediğin şey türk serverlerde hiç kllanlmayan ama asıl munun amacı olan bir şey .

Casdtle Siege Warior açılımı ama Castle Siege die bilioruz .
    Playerler güçlendikten sonra castle siegeye girip başka playerleri keserler ve puan kazanırlar rankinge tıkladığında kimin kaç res olduğu deilde kimin en çok cs de puan topladığı önemlidir yurt dşındaki çoğu serverdede bu böyledir . Ama bizim ülkemzdeki insanlar cs nin ne olduğunu bile bilmiyoarlar çünkü onlara bu özellik gösterilmedi .
    Bizim ülkemizdeki serverlerdeki tek amaç sürekli aynı şeyleri yaparak aynı yerlerde kasarak karekteri 32k yapıp oyunu bırakmak ztn çoğu serverde insanlar 20 30 reste sıkılıp bırakıyorlar oyunu cs olduğu zaman birbirlerini kesicekleri için oyun dahada zevkli olucak .

küçük bi görüntü .

[simage]img523.imageshack.us/i/screen021021030001lt9.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 5 Temmuz 2010; 16:31:32 >

• Resmi göremiyorum çıkmadı ama genede saol ben nedemek istediğini anladım... Ama genede hiç Cs ye girmedim maalesef...

Edit: İmla...

lerenl sanada saol

||
    ||
    ||
    ||

\/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 5 Temmuz 2010; 16:44:23 >
  • CSW = Kale savaşlarıda dene bilir bu etkinlik genellik eski çağlara dayanılan bütün oyunlarda vardır örneğin knight online 2 ırk arasınd yapılır İnsan VS orc lara Karşı mu online de Sadece Caste Siege diye geçer Ama Ben Gerçek Olan İsmini Yazdığım için Pek duymamış olabilirsiniz CSW ( CASTLE SİEGE WAR ) Saygılarımla Kolay gelsin
  • CastLe SingLe: KaLe SavasLari
    Yabancilar bu yüzden Tr serverlarinda kasmiyor konan dedigi gibi bu özelligi cogu kisi bilsede girmemis
    %90 ama genel olarak server files deneyen arkdaslar ilk once bu ozelligi bakar bizzat ben 2-3 arkdasimiz
    ile guild kurar deneriz ama denemeler sonucunda fileslerin buyuk bir kısmında bu ozellik calismiyor.
    Benim Serverimda Çalismakta su anda
    Konan her hangi bir yardimim olacaksa msn beni ekleyebilirsin arkdasim
  • turkishmu bence bu server konularında yardım tabii önemli ama genede ortak bir çalışma en iyisi olur çünkü ne olursa olsun hepinizin farklı bir konuda deneyimimi var
  • reset sistemi yine olsun derim ama fullstata karsıyım herkez kendine özgü kombinasyonunu yapar ona gore dikkatli basar pointini hem her char birbirine ihtiyac duyar bu sayede her chardan gormek mumkun olacaktır bi elf yaa agi elfi olacaktır yada ene bi secim yapmak zorunda kalacaktır tek bi bk sm elf kundun kesememeli en az 2 3 char bossları kesebilmeli oyun bu sekilde daha zewkli bi hal alacaktır diye dusunuyorum nacizane fikrim saygılar
  • tabiki sonuc olarak ortak özelligimiz bu oyunu seviyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishmu

tabiki sonuc olarak ortak özelligimiz bu oyunu seviyoruz

malesef ki damarlarımıza işlemiş =)
  • Benim düşüncem oyun 20 res sınırı olmalı.Server 40x - 200x arasında olabilir.Adminin 2 gunde 1 en az oyuna girmesi ve event yapması lazım.Box of kundunu kestigimizde hepsinden exc item deilde para weya jewel çıkması lazım.Jewel lerin satıca satılmaması ve sadece satılırsada chousun satılması.Bana kalırsa server 97d veya 99b olsun ve millet eski oynadığı (Darklord,Realty,Türkiyem) gibi muları hatırlamalı.Yeni gelen setleri ve silahları oldum olası ısınamadım ve sevmedim.(Ah nerde kırmızı Grandsoul set.Şimdi beyaz)
    Sonra milletin kasacagı yerlerde dağınık spot ve toplu spot olması lazımki millet kolayca kasabilsin. Dl elf bk gibi charlar toplu,sm gibi charla dagınık yerlerde kasabilsin.Castle siege gibi activiteler olsunki milet oyundan zevk alsın ve oyuna baglı kalsın.Bence res sınırı yukardada belirttigim gibi 20 res sınırı gibi bişey olmalı ki piyasada rekabet olsun gerçi res sınırı olmasada rekabet olur ama res sınırı olmasını isterim hepten metin 2 gibi veya silkroad,Knight online gibi oyuna dönüşmesin.Bide serverın uzun sure tutulacıgı yazılmıs ınş ole olur umuyorum.Buraya yorum yazan patevrada guzel bi server acacakmıs.Butun olanakları saglamıs ve yaptığı işler test aşamasındaymış.Bi onun saydasınada göz atmanınızı isterim.İnş emekleriniz boşa gitmez ve güzel,keyifli,eğlenceli,muhabbetli bi server olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: konan17

CSW dediğin şey türk serverlerde hiç kllanlmayan ama asıl munun amacı olan bir şey .

Casdtle Siege Warior açılımı ama Castle Siege die bilioruz .
    Playerler güçlendikten sonra castle siegeye girip başka playerleri keserler ve puan kazanırlar rankinge tıkladığında kimin kaç res olduğu deilde kimin en çok cs de puan topladığı önemlidir yurt dşındaki çoğu serverdede bu böyledir . Ama bizim ülkemzdeki insanlar cs nin ne olduğunu bile bilmiyoarlar çünkü onlara bu özellik gösterilmedi .
    Bizim ülkemizdeki serverlerdeki tek amaç sürekli aynı şeyleri yaparak aynı yerlerde kasarak karekteri 32k yapıp oyunu bırakmak ztn çoğu serverde insanlar 20 30 reste sıkılıp bırakıyorlar oyunu cs olduğu zaman birbirlerini kesicekleri için oyun dahada zevkli olucak .

Özelikle senin böyle düşünmen çok iyi, şimdiye kadar birçok server açıldı, ex/drop/ver./sezon/spot/shop farklı yada aynı birçok server açıldı, hepsi birbirinden farklı gibiydi ama aslında hepsinin bi ortak özelliği vardı, amaçsızca açılmaları, ortak sonuç olarakda hepsi kapandı Hele son zamanlarda açılan şu low exp 65k full stat ile server ın kalıcılığını sağlamak, bu benim için kabul edilemez bişey Neyse fikirlerimi herkese açıkladım zaten, ama sanada söyliim

Bence full stat olmasın, önemli olan en son elimizde olan statdır, maksimum 4k iyi 6k ve fazlasında bk gittikce büyüyen adımlarla koşuyor....
    Sezon olarak, sezon2 den aşyası olamaması önemlidir.
    Ex/drop/shop/spot>>>Exp ister 1 ister 100 olsun farketmez ama drop önemlidir, pot/bilet/imp/düşük skiller/düşük setler/düşük silahlar bana fazla bile, ama drop un düşük olmaması önemli, spotlar ise, nokta spot kesinlikle olmasın...

Daha önemlisi eventler, event ödülleri ile oynama yapman çok iyi olacaktır. Mesela, cc de 5 mob dan 1 bles yada soul, birinciyede jewel of guardian, bc de 1 chaos 1 yada daha fazla
    box+x, yada o tarz bişeyler, ds ye dokunmasanda olur, cs çalışmalı, ve onda oynama yapmak gerekmez, ama kontrol edilmeli.

Serverda donate, yada kredi satılmamalı, vip ve vip server olabilir.

Kesinlikle global olmalı, çünkü çok fazla yabancı gelebilir.

Not=İnternet kesildi, bi süre internet açık olmicak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.