Şimdi Ara

Yeni Server Gelicek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cabal ı Bırakalı 1 yıl kadar oldu ve arkadaşlar yeni bi server gelme ihtimali warmı warsa yeniden başlıcam

• 2 yıldır yeni server soylentileri var hemde bunlar gmler tarafından yapılan resmi açıklamalar.Fakat hala ortada yeni server goremiyoruz. Tahminim gelecek buyuk update ile yeni serverında aynıanda açılacağıdır. Buyuk update kore serverlarında kasım ayında gelio eu yada mayıs / haziran gibi gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 5 Ağustos 2009; 19:48:27 >
  • Uzun Bi süre Ama Piyasadaki Oyunlara Bakılırsa Cabal Harika Bi oyun ... Bence Beklenir Yorumun içinde cok Teşekkür ederimm
  • Aga bn cabal oynamam ama yeni server falan gelmez yetmedimi yaw:D
  • cabal harika bi oyunda nedense cabal fazla tutmadı.bi sro,knight,wow kadar olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

cabal harika bi oyunda nedense cabal fazla tutmadı.bi sro,knight,wow kadar olmadı.

okadar bot varki tutmaz...
    busene yeni serverde gelmez
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 10 Ağustos 2009; 14:37:34 >
  • Eskiden süperdi ben ilk f2p halinde ve episode 2 de baya oynadım,sonra her oyuna olan şey oldu geliştirmek isterken baltaladılar.İnanılmaz zevkli ama artık bot ve alzsellerdan geçilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

cabal harika bi oyunda nedense cabal fazla tutmadı.bi sro,knight,wow kadar olmadı.

çünkü 120 lvlden sonra oyun bitiyor yapıcak bişi kalmıyor.
    Oyunu ilk çıktığında p2p ken bi avuç türk oynuyoduk hatta SALTAR diye bi guildimiz vardı bilen bilir.(Ben oyunu bıraktıktan sonra ATASALTAR olmuş baya büyümüş filan bilmiyorum).oyunu yine p2p ken bıraktım f2p halini bilmiyorum
    Biz oynarken +120 lvl çok az player vardı onlarda bütün gün desertte oturuyordu.

Şimdi nasıldır bilemem 2 yıl oluyo neredeyse oynamayalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.