Şimdi Ara

Yeni Server la ilgili açıklamam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkes topic açıyor bunu yapıyor sunu yapıyor...
    kimse kanıt gösteremiyor.. adı o değil bu değil demek kolay iş. server gelecek demekte kolay iş...
    artık bakıyorum herkes kafasınca bişeyler söyleyip bu budur diyor. o zaman bende bişeyler söyleyim.
    ronarktan önce siteden tarih olarak hiç bir açılma yapılmadı.. yani açıklama beklememize gerek yok ama bence açıklama yapacaklardır.
    serverlar hep yılın belirli dönemlerinde açılır. mesela beramus ile edana yanlış hatırlamıyorsam nisan serverıdır.. olimpiya ile pathos ağustos serverlarıdır... manes ile Cypher TEMMUZ serverlarıdır. cypher ı bilmiyorum ama geçen sene manes tam 1 TEMMUZda açılmıştı. cypherda snrm 2 temmuzdu. bu gelecek olan serverda manes ve cypherla aynı dönemde gelecek. yani 27 haziran- 4 temmuz arası.. tabiki bir aksaklık cıkmazsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Alfa_

herkes topic açıyor bunu yapıyor sunu yapıyor...
    kimse kanıt gösteremiyor.. adı o değil bu değil demek kolay iş. server gelecek demekte kolay iş...
    artık bakıyorum herkes kafasınca bişeyler söyleyip bu budur diyor. o zaman bende bişeyler söyleyim.
    ronarktan önce siteden tarih olarak hiç bir açılma yapılmadı.. yani açıklama beklememize gerek yok ama bence açıklama yapacaklardır.
    serverlar hep yılın belirli dönemlerinde açılır. mesela beramus ile edana yanlış hatırlamıyorsam nisan serverıdır.. olimpiya ile pathos ağustos serverlarıdır... manes ile Cypher TEMMUZ serverlarıdır. cypher ı bilmiyorum ama geçen sene manes tam 1 TEMMUZda açılmıştı. cypherda snrm 2 temmuzdu. bu gelecek olan serverda manes ve cypherla aynı dönemde gelecek. yani 27 haziran- 4 temmuz arası.. tabiki bir aksaklık cıkmazsa..

ya ronark açılırken açıklama yapılmadı dion ama bi yukarıyı oku okumadan topice yazıo yazma bu dier yeni server topicleir gibi deil tamamı yyukarda linki weridm al yine weiriyim açıklama yapılmadı dion ama

http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=3941

ya post kasıon diyeceksiniz ama yemin edeirm hiç öle amacım yoq yazmaıycam diyorum bi luzumsuz çıkıo emeğime laf edio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgSuFfeRinG -- 20 Haziran 2007; 12:34:15 >

• adı ne olucak meraklandımda..
  • resmi site demeyin. resmi site deyince ben knightonlineworld.com anlıyorum. resmi forum dsene suna..
    hem benim senin topicine hiç bi lafım yok bazı kazmaları görüyoruz 1 cümle bişey diyo " server gelmedi" "server 17 haziran" benzeri. onlara benim lafım
  • quote:

resmi site demeyin. resmi site deyince ben knightonlineworld.com anlıyorum. resmi forum dsene suna..
    hem benim senin topicine hiç bi lafım yok bazı kazmaları görüyoruz 1 cümle bişey diyo " server gelmedi" "server 17 haziran" benzeri. onlara benim lafım

resmi siteden açıklama geldi resmi forum sitesi bunun türkçesini yayınladı forum bunu kafasından uydurmuyo bu açıklama ilk önce resmi siteden geldi, remsi siteden gelen haberi silmişler bulamdım onuda koyacaktım...
  • haber verilmedi diyen onca adam yalanmı söylüyo..
    nese daha fazla uzatmaya gerek yok işte
    sonuç : K2KahpeİnsanlarSahte
  • quote:

haber verilmedi diyen onca adam yalanmı söylüyo..
    nese daha fazla uzatmaya gerek yok işte
    sonuç : K2KahpeİnsanlarSahte

ozman ben yalan söylüyorm koforum yalan söylüyo o insanlar doğru söylüyo forumu takip etmeyen 40 yılda bi foruma uğrayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgSuFfeRinG -- 20 Haziran 2007; 13:24:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.