Şimdi Ara

YENI SERVER MOONLAND ONLINE 20.06.2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ECSRO Yeniden Başlıyor ! ~ Old School Silkroad Private Server ~ Moon Land Online

ECSRO ~ Eski Silkroad ~ Yada Nasıl Söylersiniz
    -----------------------------------------------------------------------

Oyun Adı : Moon Land Online
    Server Adı: 1-Xian (Current 1 only)
    EXP ve SP oranları level sistemine göre değişiklik göstereceği için sabit bir bilgi veremiyorum.
    Kapasite: 1000 kişi

Oyun eski resmi silkroad dosyalarını kapsamaktadır .
    >Stall ve stall network sistemi
    >Eski Meslek sistemi
    >Pvp sistemi

Irk : Sadece Çin (Şimdilik)

Oyun en fazla 90 levela kadar yükselip , 90 level skilleriyle kalacaktır.Başlangıç olarak , eski resmi silkroad zamanındaki gibi oyun başlayıp (60 lv max) ardından belirli zamanlarda 70 - 80 ve 90 lvl a yükselecektir.

Bizim oyun sistemimiz böyle ilerlemektedir.

Şuanki Sabit Level : 60(bir kaç hafta yada aydan sonra ) server 70 levela ardından bu zaman periyodu gibi devam edecektir. Server 90 level sınırına ulaştıktan sonra level artma durdurulacaktır.

Irklar hakkında:

Elimizde resmi oyun dosyaları tamamen son sürüm şeklinde 60 leveldan 90 levela kadar desteklidir, bu ne demek derseniz.

Oyun eski silkroad günlerindeki gibi 80 level sınırına ulaşınca , Kale Savaşları , Akademi (Honor Buff sistemi) , avatarlar ve tabiki Avrupa karakterler eklenecektir.

Avrupalardan hoşlanmıyor musunuz? (şuanda şunu belirtmek isterim , avrupa sistemi vsro ve br dosyalarında bildiğiniz gibi değil , Eski isro zamanlarındaki 80 level sınırında nasılsa aynı şekilde buda demektirki avrupa karakterler ve çin karakterler dengelidir. Buda bir sorun oluşturmamaktadır.)

Henüz bu konu hakkında emin değiliz... O zaman geldiği zaman aramızda oylama ile avrupa karakterler hakkında oylama yapacağız , sizin önerilerinize göre davranacağız.

Düzeltilen buglar;
    >SP bugu
    >Koşu(Speed) bugu
    >Kopyalama bugu
    >Client otomatik güncelleme bugu
    >Guild / Union amblem bugu
    >Yardım (Help) Bölümü (ESC ye bastığınızda) bugu
    >GM konuşma penceresi (Oyuna girmeden oyuncularla konuşabilme) bugu
    >Pet kopyalama bugu
    >Fazla Pet açma bugu

------------------------------

Çoğunuzun bildiği buglar düzeltilmiştir , Eğer bildiğiniz başka buglar varsa lütfen bize bildiriniz.
    Şuandan itibaren oyunu istediğiniz gibi serbestçe oynayabilirsiniz , iyi eğlenceler.

Daha fazlası çok yakında eklenecektir , bize aklınıza gelen bugları bildirmeyi unutmayınız...

Anasayfa:
    ANASAYFA

İndirme Sayfası:

INDIRME LINKI

Server hakkında bilgilendirme önümüzdeki saatlerde yapılacaktır , eğer varsa istekleriniz ve önerileriniz lütfen bizimle paylaşınız.

Bu oyun sadece eğlence üzerine kurulu bir oyun olmaktadır , hergün açılan private serverlar gibi olmayacaktır.

Bizi denemenizi tavsiyee ederim , Herkese eski oyun sisteminde bugsuz bir oyunda eğlenmenizi dilerim.

Dikkat: Eğer bir itemi satın almak durumundaysanız , Takas yerine stall yöntemini kullanmanızı öneririm ve stall network çok daha iyi olacaktır.

Bugün gerçekleştirilen kayıtlara ücretsiz silk verilecektir , ayrıca yardımcı başlangıç itemleri bulunmaktadır.

Server oranları , Experience ve Skill point oranları , indirme linkleri ve kayıt forumda yayınlanacaktır.

Saygılar ,

Dr.Abdelfatth.

Arkadaşlar konuyu alıntı yapmış bulunmaktayım , bir internet forumunda gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim , herkesin istediği , düzgün ve eski sistemi gözümde canlandıran bir oyun olduğu için sizlere öneriyorum. Eski ECSRO oynayanlarınız varsa bilirsiniz ne kadar güzeş günler olduğunu.

konuyu bu sayfadan alıntı yapmış bulunuyorum .KONUYU aşağıdaki siteden TAKIP ediniz lütfen.
    Resmi Site

NOT:
    Oyun takımında bulunmamaktayım , oyunla ilgili belirtilmeyen hiçbir bilgiyi sormayınız lütfen , yanlış bilgilendirmek istemem , oyunun yayınlandığı linkten takip edebilirsiniz.

Teşekkür ederim , iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OG13 -- 22 Haziran 2013; 20:06:50 >

• Asla ve asla Orjinal ECSRO Falan değil sadece o dosyalarla yapılan bir server ki herkezde var bu dosyalar., böyle birşey yaparak dikkat cekmeye calısmıs , herneyse iyi oyunlar size.
  • denemek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

denemek lazim

Her geçen gün yeni serverlar açılıp kapanıyor , sözüm türk serverlarından dışarı çünkü biz çok iyi iş yapıyoruz , ve devam eden oyunlar ortaya koyuyoruz. Fakat yabancı arkadaslarımızla oyun oynamak isteyince sorun oluyor tabiki , o yüzden elimden geldiği kadar international server arıyorum , son zamanlarda o kadar çok server açıldıki 2 aya yakın bir süredir 10 server girdim ve kapattık :).

Bu servera olan ilgi ve alakayı gerekli belirttiğim siteden görünce boş birşey olmadıgını anlayacaksınız .

Sadece reklamını yapıyorum , yanlış anlaşılmasın lütfen , artık yeter international aktif korumalı bir oyunageçme zamanı geldi diyenler bir baksın .

iyi aksamlar , saygılarımla...

• İndirme linkleri felan her şey tamam ne zaman açılacak 20.06 deniyordu 21.06 'ya geçtik kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

İndirme linkleri felan her şey tamam ne zaman açılacak 20.06 deniyordu 21.06 'ya geçtik kardeşim ?

oyun açıktı dün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

quote:

İndirme linkleri felan her şey tamam ne zaman açılacak 20.06 deniyordu 21.06 'ya geçtik kardeşim ?

Dün 11'den sabah 3'e kadar bekledim under counstraction hatası veriyordu launcher.

Bu arada server müthiş güzellikte istediğin job'u istediğin anda yapabiliyorsun. Eski oyun introsu var ve hiç bir serverin sahip olmadığı karakter seçme bölümü bile aynı. Ben çok beğendim ex/sp ratede isroyla aynı galiba yada 1.5x 2x daha fazlada olabilir 10dkda 4 level oldum

• quote:

quote:

quote:

Dün 11'den sabah 3'e kadar bekledim under counstraction hatası veriyordu launcher.

Bu arada server müthiş güzellikte istediğin job'u istediğin anda yapabiliyorsun. Eski oyun introsu var ve hiç bir serverin sahip olmadığı karakter seçme bölümü bile aynı. Ben çok beğendim ex/sp ratede isroyla aynı galiba yada 1.5x 2x daha fazlada olabilir 10dkda 4 level oldum

aynen :D ben ilk açtığımda çok etkilendim, o karakterlerin limana gelmesi , item mall'i bir açtım , ilk günlerdeki gibi yapmışlar !! tek kelimeyle müthiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen :D ben ilk açtığımda çok etkilendim, o karakterlerin limana gelmesi , item mall'i bir açtım , ilk günlerdeki gibi yapmışlar !! tek kelimeyle müthiş

Aynen yemin ediyorum duygulandım ama ex rateyi görünce belime bi ağrı saplandı :D oyundaki ismim : Nightbird ulaşırsan beraber takılabiliriz :)

@Zendagi Migzara öhöm öhöm beyfendi bekleniyorsunuz..

• Bakalım bakalım nasıl olmuş da net yok şuan gelirse hemen indiririm.
    Bayadır yoktu böyle eski dosyalarla bir server.
    Açık galba şuan oyun ?
    Gelcem tamam da şu nightbird nickini bi bırakamadın deniz :D @Takım_Taklavat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Bakalım bakalım nasıl olmuş da net yok şuan gelirse hemen indiririm.
    Bayadır yoktu böyle eski dosyalarla bir server.
    Açık galba şuan oyun ?
    Gelcem tamam da şu nightbird nickini bi bırakamadın deniz :D @Takım_Taklavat

Kanka o benim herşeyim :D

Gel bekliyorum eski günlerdeki gibi 1 saatte 11 level oldum ya :D
  • merhabalar oyunu indiriyorum oyun dediğniz gibi eski sürüm mü ? ve oyun şuan açık mı ?
  • beyler bende indirdim clienti kayıtta oldum ama silkroad.exe ye tıklayınca undergoing falan diyor oyundamısınız siz
  • indiriyorum bende 500mb birşeymiş. oyunda olan var mı ?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 21 Haziran 2013; 18:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

indiriyorum bende 500mb birşeymiş. oyunda olan var mı ?undefined

pist gelsene skypa
  • ulan indirdim data pk2 crc hatası diyor
    online değilsin
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 21 Haziran 2013; 18:58:31 >
  • uyumluluk yap dostum da üyelik nerden alıcaz buraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefese

uyumluluk yap dostum da üyelik nerden alıcaz buraya ?

nerden yapcaz uyumluluk ?
  • yönetici olarak çalıştırmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefese

yönetici olarak çalıştırmayı dene

rarın içindeki dosyayı nası yönetici olarak çalıştırcaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.