Bildirim
Yeni Serverda Beraber Takılabilcegim Arkadaş Yada Arkadaşlar Arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanki arkadaşlık hatlarında ark arayanlar gibi yazmışın -
-
Arkadaşlık Arıyorum Ama ordaki arkadaşlık gibi arkadaşlık degil dost olabilcegim biri yada birilerini arıyorum -
tmm inşallah bulursun birilerini ne diyem -
ben iyi kanki olurdum da
zamanlar çakışmıyo
ben öğle 12 den sabah 5 arası oynuyom
esasında çakışıyo
yeni serverde adam açarsan nick
iNt_ArcheR -
ya ben bi türlü oyuna giremiyom deli oldum hata falan veriyo hata raporu gönder diye bide the server is inspection dio bu nedir bilen varmı??? çıldırdım 2 gündür!!!
bide yeni server hangisi venice den sonra bi tane daha mı açılıo?? hiç bişeyden haberim yok valla kaç gündür? oyuna giremedim?
ama yeni server olursa ben kesin girerim nickim bu olur:
oknayay_KRAL -
ben ve akadaşım yeni servera geçmeyi düşünüoz ve yazın full oynicaz istersen bizle takıl -
Yaw aramayla mı kanki olunurmuş Zamanla birileriyle tanışırsın anlaşırsın kanki olursunuz Hem yeni serverda türk unionu kurulcakmış guildden çok arkadaş edinirsiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Sıth
ben ve akadaşım yeni servera geçmeyi düşünüoz ve yazın full oynicaz istersen bizle takıl
Tamam Arkadaşım Olur Msn i Pm den Atarsın
quote:
Yaw aramayla mı kanki olunurmuş Zamanla birileriyle tanışırsın anlaşırsın kanki olursunuz Hem yeni serverda türk unionu kurulcakmış guildden çok arkadaş edinirsiniz
dogru diyorsunda sen benim oturdugum semt i bilmiyorsun o yüzden böle demeni anlayışla karşılıyorum oturdugum çevrede online oyun oynayan pek yok varsa yoksa LAN dan cs yada futbol ben zaten hemen kanky olalım demedim arkadaşlıgımı ilerlettigim arkadaşlarla sanal kanky olabiliri hatta real dende tanışırız buluşuruz bizim burda böle oyunlar oynayan çocuklar yok biraz bön lerde o yüzden o yüzden konuşcak konu da olmıyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X