Şimdi Ara

Yeni Serverda Beraber Takılabilcegim Arkadaş Yada Arkadaşlar Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hafta içi saat 4 te akşam 10-12 ye kadar onlineyim hafta sonuda full time sabah 8 den gece 12 ye kadar tabi bu okullar kapanana kadar okullar kapansın hergün full time kascam benim gibi yanlız olan ve arkadaş (kanky) arayan varsa tanışalım beraber oynayalım

• sanki arkadaşlık hatlarında ark arayanlar gibi yazmışın
  • Arkadaşlık Arıyorum Ama ordaki arkadaşlık gibi arkadaşlık degil dost olabilcegim biri yada birilerini arıyorum
  • tmm inşallah bulursun birilerini ne diyem
  • ben iyi kanki olurdum da
    zamanlar çakışmıyo
    ben öğle 12 den sabah 5 arası oynuyom
    esasında çakışıyo
    yeni serverde adam açarsan nick
    iNt_ArcheR
  • ya ben bi türlü oyuna giremiyom deli oldum hata falan veriyo hata raporu gönder diye bide the server is inspection dio bu nedir bilen varmı??? çıldırdım 2 gündür!!!

bide yeni server hangisi venice den sonra bi tane daha mı açılıo?? hiç bişeyden haberim yok valla kaç gündür? oyuna giremedim?

ama yeni server olursa ben kesin girerim nickim bu olur:

oknayay_KRAL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ve akadaşım yeni servera geçmeyi düşünüoz ve yazın full oynicaz istersen bizle takıl
  • Yaw aramayla mı kanki olunurmuş Zamanla birileriyle tanışırsın anlaşırsın kanki olursunuz Hem yeni serverda türk unionu kurulcakmış guildden çok arkadaş edinirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

ben ve akadaşım yeni servera geçmeyi düşünüoz ve yazın full oynicaz istersen bizle takıl

Tamam Arkadaşım Olur Msn i Pm den Atarsın
    quote:

Yaw aramayla mı kanki olunurmuş Zamanla birileriyle tanışırsın anlaşırsın kanki olursunuz Hem yeni serverda türk unionu kurulcakmış guildden çok arkadaş edinirsiniz

dogru diyorsunda sen benim oturdugum semt i bilmiyorsun o yüzden böle demeni anlayışla karşılıyorum oturdugum çevrede online oyun oynayan pek yok varsa yoksa LAN dan cs yada futbol ben zaten hemen kanky olalım demedim arkadaşlıgımı ilerlettigim arkadaşlarla sanal kanky olabiliri hatta real dende tanışırız buluşuruz bizim burda böle oyunlar oynayan çocuklar yok biraz bön lerde o yüzden o yüzden konuşcak konu da olmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.