Merhaba.. Forumlarda görmüşsünüzdür xianda banlandım.. Çevremdeki bazı arkadaşlar 2. charları olan 70lv verdiler saolsun arasıra giriyordum ama bzm serverın tadı kaçtı herkes 70 oldu vs. vs... Karar verdm yeni server açıldığında orda kasıcam xiandan bi kaç arkımıda kandırdım.. Burdan herkese haber vermek istedim yeni serverda sağlam karakterli kasıcak arkadaşlarla toplanalım.. Bir veya 2 tane guild kuralım nonstop kasalım sohbet muhabet gırgır geyik nonstop :).. Katılmak isteyenler bu forum başlığı altında msj atsın..
Yeni serverin ne zaman açilacağı hakkında bilgisi yazsın lütfen... Herkese kolay gelsin..
evet
gırgırmı ben varım zaten rome deki char berbat oldu bide mua ve yandaşları geldi artık serverdan zevk alamayız yeni serverda ben varım en dandikten gırgır için bi char aççam full int bow ama hiç susmam söleyim
Mua ve yandaşları dediğin kişiler bnm kardeşim olur yanlız dikkatini çekerim ustad :) ama sen genede gel yakından tanıyınca ne kadar kral insanla olduklarını anlarsın..
ya insanlıklarına bişi demiyom ama hemen botla kasıp lvl 70 oluyolar ne trader yapıyoz nede bi savaş her yerde onlar
ustad sende kas bi şekilde tadını çıkar oyunun
yeni serverda char açmıcaklar dimi boşuna gelmeyelim
heehehe üzgünüz ama yeni servera mua morgan angel evil yani bizim ev ahalisi full kadro gelecek.
@yusuf kanka msnden haberleşeriz yeni serverda hepbirlikte olacaz warya süper olacak biz eve bi pc daha çekersek tamamdır.
bi yaz gelse en yeni serverda 2 ayda 70 olmak üzere(vaktim olursa) görüşürüz inş bende gelcem
bende varımda ne açsam diye düşünüyom.
gelirizz nie gelmiyekk:D:D
düşünüyorum olur valla
Gırgır kahkaha mı dedi birileri:)Ben de ordayım
Benide Bekleyin
Ysf + 1mm0 geLiosa bende gelirim :D
OOoo tamam ozmn ben+mua ve kardeslerm + kadir 1mm + dioman + ve dier arkadaslar 2 guild nonstop kasarak dağıtırız union hazır yani :)
kesin bu eventtan sonra bitane açarlar korkmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme