beence büyük bir ihtimal akşam üstü 6-7 gibi acılcak ama o zamanda acılması tarafttarı deilim :((((((((
lvl 56server dies 6k np orc asassin itemler: +7md(dual) +9 küpe 2 tane +7 kolye +6 kemer kekuri ring +6 yüzük +6 chitin set (üstlük +5 ) +7 fp üstlük eskişehirde oturuyorum msn:hakahn26@hotmail.com coins deil real ile satıyorum ilgilenenler msn e ekleyebilir
ne alaka şimdi quote:Orjinalden alıntı: r3spect lvl 56server dies 6k np orc asassin itemler: +7md(dual) +9 küpe 2 tane +7 kolye +6 kemer kekuri ring +6 yüzük +6 chitin set (üstlük +5 ) +7 fp üstlük eskişehirde oturuyorum msn:hakahn26@hotmail.com coins deil real ile satıyorum ilgilenenler msn e ekleyebilir serverkar 13 te açılıyo
quote:Orjinalden alıntı: ertuqrul 8:40 TA yeni serverimiz geliyor hayırlı olsun!!! arkadasım biraz dikkat edermisin 29 haziran 8:40 da açılcaktı olmadı diyo
Yav ingilizceniz yoksa sallamayın bari. Resmi sitesinde Serverlar yeni serverin eklenmesi için 29 haziran 8.40 kapatılacak diye yazıyor. Nerden uyduruyorsunuz bu sallamasyonları anlyamadım ki.