Arkadaşlar bu aralar açılan ve sphere server olan ayrıca üzerinde fazla oynama yapılmamış ultima serverı önerebilecek varmı ? Rivendell i denedim ama nedense üye oluyorum üyelik onay geliyor linke tıklıyorum forum yöneticilerinden onay gelecek diyor.. Ama forumlara dahi giremiyorum...
İlginiz için Teşekkürler...
Not : Lütfen önderdiğiniz serverlarda çok falza oynama yapılan ve garip garip ırklar yaratılmış bir yer olmasın.. Ben çok eski bir uo oyuncusuyum(Sanane de Gm lerin egzersiz yaptırdığını hatırlarım ) ve kafam yenilere basmıyor garip garip set silahlara...
Rivendell den gelen cevap ...Bunların hiç biri ile bi alakam yok ama boyna hesabınız silindi diyor... 1-) Hesabınızın (Account) aktivasyon onayını yapmamış olabilirsiniz. 2-) Daha önce kayıtlı olan bir oyun içi hesap (Account) adını kayıt işlemleri sırasında kullanmış olabilirsiniz. 3-) Hesabınızı (Account) aktif ettiğiniz tarihten beri 7 gün boyunca -hiç- login olmamış olabilirsiniz. 4-) Kullanmakta olduğunuz hesabınızın (Account) login olunmadığı takdirde aktif durumda kalacağı 50 günlük süreç sona ermiş olabilir.