Şimdi Ara

Yeni Ses Sistemi İçin Yardımlarınızı bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba..Daha bu sitede yeniyim yani Çaylak :)..ve kendime yeni bir ses sitemi toplamak istiyorum,daha önceki sistemim o kadar ahım şahım bir sistem değildi Technics SA-EX100 stereo anfi ve yanında 4 adet pioneer 7070 kolonlarım vardır,ses gerçi beni tatmin ediyordu ama,Filmde görüntüye önem verdiğim için Devamlı hd film seyrederim,Sırf bu film zevkim yüzünden Kendime bir sony 16:9 ev sinema projektörü bile aldım,ama bilirisininzki hd filmlerin çoğunda dts,pro logic. vb.ses düzenleri olduğundan bunların tadına varamıyorum,

1.Şimdi ben sizden aşağıda 3 tane ismini yazdığım anfiden hangisini almalıyım,
    2.Yalnız elimde 4 adet Pioneer 7070 Kolon var,bu kolonlarıda kullanabilirimiyim
    3.Eğer Elimdeki Pioneerleri kullanırsam bunlara ek olarak neler almamı tavsiye edersiniz.

Bu işde tecrübeli , bilgi sahibi olan siz değerli Arkadaşlarımın Yorumlarını Sabırsızlıkla Bekliyorum...

PİONEER VSX-920 AVR
    DENON AVR-1908
    SONY ES SERİSİ 7.1 STR - DA1200ES RECEIVER
    ps3 jailbreak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceymi74 -- 17 Nisan 2014; 17:37:09 >

• Arkadaşlar aranızda bilgi sahibi olan deneyimli arkadaşlar yokmudur acaba ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.