Şimdi Ara

Yeni Sezon yamasi yarin gece 12 demi gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet ben bu gece sanıyordum sabahtan beri rank atıyorum
  • Yeni sezona geçmiyoruz Pre-Season a geçiyoruz
  • Bu pre-season dediğimiz ne oluyor ? Pre-seasonda yaptığımız ranked maçların bize katkısı ne olucak birisi açıklayabilir mi ?
  • ''Dereceli sıralar yaklaşık 12 saat kadar kapalı kaldıktan sonra, beraberinde bir takım güncellemeler ile sezon öncesi dönem için yeniden çevrimiçi olacak.''
    Bu ne anlama geliyor.12 saat kapalı olduktan sonra dereceli açılacakta ne işe yarayacak yeni sezonmu olmuş olacak yada lp falan değişmeden sadece dereceli mi atmış olacaz
  • Yarın aksam 11den sonra dereceli kapanacak valla bronz 2de kaldım çıkamıyacağımı anlayınca trol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 de nolucak ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapatılacak 1 ay açılmayacak işte ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltilsin haa bu sırada oyunda dereceli ne oluyor bilmiyorum
  • Güncelleme geldiğinde ranked açık olur sanırım.10 maç atıp yeni ligine yerleşir devam edersin.Pre-season ocağa kadar sürecek galiba.Pre-seasonda attıgın rankedlar sezon 4 başladıgında da duracak yani bi sıfırlanma olmayacak.
  • dereceli eşleştirmeler kapatılacak 1 aralığa kadar bu döneme sezon öncesi dönem diyoruz.Bu sene tam okumadım 1 aralıktır buyuk ihtimal.
  • size bir tavsiye ilk hafta ranked girmeyin elohelldeki qnqlar ilk 10 maçı yeniden oynuyoruz sanarak oyuna girecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.