kim 2.liği kovalayan, eskişehire karşı teneke kupa kaldırmak isteyen takıma sponsor olmak ister bizim gibi 14-15 puan fark atarak şampiyon olan takım dururken
Bende diyorum bu Telekom'a oy verenler ne iş ? Ha bunun kafadan olanlar vermiştir. 2 sene farkla şampiyonluk 2 sene sizi yenip Süper kupayı almamız tabi bunlar asıl başarı değil önemli olan çeyrek finale sonrada gruplardan çıkmamız ve kadroyu tanınır yıldızlarla süslememiz. Emirates Kupasını almamız.
Sizin gibi adı şikeciye çıkan takıma mı sponsor olacaklar ? TR ligi değil avrupa'da bişeyler yapıyorsan alırsın öyle sponsorlukları. İlk önce TR ama önemlisi ŞL
quote:
Orijinalden alıntı: kozvir
kim 2.liği kovalayan, eskişehire karşı teneke kupa kaldırmak isteyen takıma sponsor olmak ister bizim gibi 14-15 puan fark atarak şampiyon olan takım dururken
sağlam trollemişsin arkadaş tebrik ederim
quote:
Orijinalden alıntı: kozvir
14-15 puan fark atana mı olurlar bilmiyorum ama Google'a adını yazıp arattığında match-fixer yazana olmayacağı bariz.
Microsoft
Fotomaç,Gazprom'un sponsor adaylığından çekildiğini yazmıştı.Ne kadar doğrudur tartışılır. Klüp 5 yılda 50Milyon€ gibi bir miktar elde etmek istiyor sponsorluktan.Senede 10 Milyon€ 'yu Türk Telekom bile verir.Umarım Aysal bunlara yönelmez.
@Holy Templar
Hocam Fly Emirates olayı tamamen formada karizma durduğu için isteniyor.Bizim millet genelde arapları sevmez ama sırf marka güzel durduğu için formada onun olmasını istiyorlar.Birde genelde büyük takımlara Fly Emirates sponsor oluyor.Hatta bir zamanlar sırf bunun için Milan forması almayı düşünmüştüm.Çok karizma duruyordu. Benim anlamadığım ise formada Türk Telekom'u beğenmeyenler Fly Emirates gelsin istiyor.İkisi de aynı şekilde formada duracak.Hani Samsung veya Gazprom tek kelime olduğu için beğenilir de Türk Telekom ve Fly Emirates formada benzer duracaklar.Bunun için 'Türk Telekom formada rezil duruyor' diyenleri anlamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme