Şimdi Ara

Yeni Silk ile İnventory Genişletme.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar yapacağını yapıyo şimdi diyolardır
    -parayı veren düdüğü çalar

(devrik bi cümle oldu ama)
  • 2 sinide alsak indirim yaparlar mı acaba
  • Süreli olacağını hiç sanmıyorum..Bowman'lar yaşadı yani
  • Peki Bu İsrodamı Yoksa Ksrodamı Olacak Orda Çince Yazılar Var Sanki Ksro Gibi Gözüküyo
  • Botun "Filter" kısmını incelerseniz daha neler geleceğini görürsünüz...Uzaktan storage erişim,+2 scrollar ve daha niceleri.Sanırım bot databaseden bu bilgilere ulaştı çünkü henüz bu itemleri kullanan bir sürüm yok piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: night131313

Botun "Filter" kısmını incelerseniz daha neler geleceğini görürsünüz...Uzaktan storage erişim,+2 scrollar ve daha niceleri.Sanırım bot databaseden bu bilgilere ulaştı çünkü henüz bu itemleri kullanan bir sürüm yok piyasada.

Gerçekten deİlginç..
  • Parayla olması normal bişi. Umarım aylık falan değildir.
  • Bunlar belli şeylerdi oyunun başından beri zaten her lvl açılımında 2tane slot açıyorlar bir hesap yapalım.

15-9=6.2=12slot daha açacaklar görevlerle kesin.Geriye silkle açılan tarafları kalır.

Büyük bir ihmalle süreli olmaz.Zaman yaratabilirsem Silkroad Online'da neler paralı olacak diye bir rehber açacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: night131313

Botun "Filter" kısmını incelerseniz daha neler geleceğini görürsünüz...Uzaktan storage erişim,+2 scrollar ve daha niceleri.Sanırım bot databaseden bu bilgilere ulaştı çünkü henüz bu itemleri kullanan bir sürüm yok piyasada.

Uzaktan bankaya erişim yuh artık aylık değilse süper olur...
  • Tek kullanımlık olmazsa dua edin
  • Orada 250 silkse bize 300 falan olur. Ama süreli değildir bence süreliyse Jm iyice abartır yani. Ben oyunu bıraktım rahatım
  • Yuh yani daha neler getirecekler bakalım.Belki yakında da 1000 silk verene direk 90 yaparlar.
  • Joymax Eminim Bir Gun Item Mall da '' Experince Ve Skill Experince Point '' Artırıcı Seyler Satacak... Buna Eminim Millet Parayla Level Ve Sp Satın Alcak...Ben Bunu Bekliyorum Ve En Az 2 Sene Var Bence Legend 8 Ile Gelir...O Zaman Univde Olcam Ve Parayı Basıp FF Bir Warrior/Warlock Açcam..Bunun Maliyeti En Az 5000 Silk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seraphine

Joymax Eminim Bir Gun Item Mall da '' Experince Ve Skill Experince Point '' Artırıcı Seyler Satacak... Buna Eminim Millet Parayla Level Ve Sp Satın Alcak...Ben Bunu Bekliyorum Ve En Az 2 Sene Var Bence Legend 8 Ile Gelir...O Zaman Univde Olcam Ve Parayı Basıp FF Bir Warrior/Warlock Açcam..Bunun Maliyeti En Az 5000 Silk...

uni. de olunca paran olcağını mı sanıyosun
  • Gitdide aylık masraf artıyo inş buda bir yenisi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: senercavusoglu

Yuh yani daha neler getirecekler bakalım.Belki yakında da 1000 silk verene direk 90 yaparlar.

inş
  • oyun paraya dönüştü kaliteli oyuncu kalmadı . Her yerde babasının cebinden para aşıran çocuklarla dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

oyun paraya dönüştü kaliteli oyuncu kalmadı . Her yerde babasının cebinden para aşıran çocuklarla dolu

Aşırsalar duzgun oynasalar yine olucak. O parayla global atıp serverda kufur savaşı olusturuyorlar..
  • süreiliyse way halimize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wsc93 -- 20 Şubat 2009; 21:32:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.