Şimdi Ara

Yeni sistem aldığım için oyuncu laptopumu satıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Yeni sistem aldığım için oyuncu laptopumu satıyorum.

Selamlar, yeni bir sistem topladığım için artık ihtiyacım olmayan laptopumu satıyorum.

Ürüne dair bilmenizi isterim ki;

> ~25 Temmuz 2024 tarihinde kendi servisinden laptopu yeni batarya, format ve temizliğiyle aldım. Görseldeki sistem özelliklerinin ekran görüntülerini almak haricinde kullanmadım.

> 1,5 TB depolama alanı 500 GB SSD ve 1TB HDD olarak ayrılmakta. Windows SSD'e kuruludur.

> Laptopu alırken yükseltme ihtimaline karşı RAM'i çift 8GB yerine tek soket 16GB olarak alıp ikinci soketi boş bırakmıştım, şayet isterseniz monster bayisinden 16GB daha ram taktırarak yükseltme yapabilirsiniz diye biliyorum.

Windows'u orjinal olduğundan ötürü format attırmak istediğinizde Monster'ın kendi teknik servisini kullanabilirsiniz.

> Bildiğim ve gözlemlediğim kadarıyla laptop üzerinde hiçbir çizik bulunmamakta, darbe almamış durumdadır. Klavye ve laptop üzerinde hafif toz birikmişti ancak bu elimde olan bir şey değil ne yazık ki durdukça tozlanıyor.

> Laptopu aldığım gibi -sırt çantası ile birlikte- teslim edeceğim. Fiyatı da şu anda elimde yeni bilgisayarım olmasaydı kendimin almayı düşünebileceği bir aralıkta hesapladım. 240Hz'lik bu ekranı özleyeceğim...

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Sorunuz varsa istediğiniz yoldan iletişim kurabilirsiniz. İyi günler dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 25000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.