160 gb samsung hd160JJ (sizce bu sata 2 mi deil mi)bu harddisk 3gb/s ve ncq lü olarak geçiyor ama
256 mb 128 bit winfast 6800 td
feel hurricane 2 46 watt kasa (bu kasanın 1. sinde hep power da sorun var diyolardı sizce deiştirmelimiyim? yada 550 watt mı lazım?) bu parçalar da sizce bi sorun varmı? yanlış seçtiğim özellikle hdd de biraz arada kaldım birde ram sizce yüksek mhz lı almamın fiyata göre bi yararı olur mu ???
Sistem iyi ama güçkaynağın sorun teşkil edebilir şöyle 420w gerçek güçlü bir psu işini görecektir.
overclock yapmayı düşünüyosan psu nu deiştirmeni tavsiye ederim. Kasanın üzerindeki psu gerçek gücünü vermiyor. Eğer oc ile işim olmaz diyosan bi sorun yaratacağını sanmıyorum.
dual core desteği yokmu anakartının benim bildiğim 955 anakartlarda var bir yanlış olmasın
daha ne olsun bundan daha fazlasına gerek yok zaten gayet guzell
160 gb samsung hd160JJ (sizce bu sata 2 mi deil mi)bu harddisk 3gb/s ve ncq lü olarak geçiyor ama
256 mb 128 bit winfast 6800 td
feel hurricane 2 46 watt kasa (bu kasanın 1. sinde hep power da sorun var diyolardı sizce deiştirmelimiyim? yada 550 watt mı lazım?) bu parçalar da sizce bi sorun varmı? yanlış seçtiğim özellikle hdd de biraz arada kaldım birde ram sizce yüksek mhz lı almamın fiyata göre bi yararı olur mu ???