Bildirim
Yeni sistem i7 3770 K
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim sistemini yazabilirmisin ? -
i7 3770 K , Asus maximus V extreme , GSKILL 8GB (4X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ , ASUS
GTX680 DirectCU II TOP GDDR5 2GB , HAF , fsp 1200W
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdorukx -- 17 Ocak 2013; 13:57:01 > -
i5 3770K?
Neyse yazım hatasıdır.
Ve su soğutmaya bütçen fazlaysa geç.
Azsa H100i falan al ama onlarda sorun çıkartıyormuş duyduğuma göre,
Yani seçim senin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xdorukx
i5 3770 K , Asus maximus V extreme , GSKILL 8GB (4X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ , ASUS
GTX680 DirectCU II TOP GDDR5 2GB , HAF , fsp 1200W
kardeşim senin sistemine yakın birşey yapmak istiyorum
aklımda ramler 16 gb olarak düşündüm ana kart aynı işlemci i7 3770 k diyorsun galiba bana bi liste çıkarırmısın linklerle birlikte fiyat da ne kadar tuttu soğutucuna kadar yazarmısın :D bazen sığması sorun oluyor :D -
Kullandığınız mouse markası modeli nedir ? -
hocam napıcan overcloku , o monitörle o sistem seni en az 5 sene oyunlarda kasmadan götürür. -
o sisteme h80/100 gibi hazir kit takma .
1 adet phobya dc12-400
1 adet phobya balancer 150
1 adet xspc 19/13 hortum ( 2meterlik paket )
1 adet phobya extreme 400 radyatör
6 adet rakor (1/2") G1/4
1000 ml sivi
yada set olarak :
http://www.xs-pc.com/products/watercooling-kits/x2o-750-watercooling-kits/raystorm-750-rx240-watercooling-kit/
her iki secenekte sana ortalama 600-700 TL ye patlar , gerektigine gpu ya da yeter . -
-
quote:
Orijinalden alıntı: coldcoffe
hocam napıcan overcloku , o monitörle o sistem seni en az 5 sene oyunlarda kasmadan götürür.
Amac bench mark kasmak zaten :D -
hocam resimdeki monitör buysa
http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-ve248h-24-ve248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63950
amma cücük çıkmış yav resimde bende 19" felan sandıydım ondan öyle dedim
Senin kasa biraz fazla büyük galiba ondan öyle görünüyor.
Neyse hayırlı olsun siistem iyi benmarclar dilerim.
-
-
bu da benim tozlu sistemin resmi :D
Ay sonunda söküp sıvı soğutmayı yenilemeyi düşünüyorum .
O zaman tozunu da alırım ..
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X