Şimdi Ara

Yeni sistem için psu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci-Intel Core i7 5820K 140 W 3.3GHz 15Mb Cache LGA 2011 v3 İşlemci
    Anakart-MSI X99S GAMING 7 Intel X99 3333MHz(OC) DDR4 LGA2011v3 ATX
    Ram-Crucial 8GB 2133MHz DDR4 Ram

Yeni bir sistem topluyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Özellikle render işiyle uğraşıyorum. Tabi son oyunlarıda en yüksek çözünürlükte oynamayı seviyorum.Elimde eskiden kalma xilence 700 watt 80 plus psu var. Ekran kartı olarak asus r9 280 382 bit 3gb ekran kartı düşünüyorum. Forumlara baktığımda işlemcinin 140 w , ekran kartınında 250 w güç tükettiği belirtilmiş. Acaba elimde olan psu sistem için yeterli olurmu ? Yoksa başka bir psu mu almam gerekli ? Sistemde ayrıca ssd ve 7200 rpm lik hard disk te olacak.

http://ark.intel.com/tr/products/82932

http://www.chip.com.tr/inceleme/asus-radeon-r9-280-directcu-ii-top_4263.html

• O güç kaynağının rahat yetmesi lazım
    yalnız ekran kartını r9 serisi alıyorsan asus alma pek beceremediler sorun yaşayanlar oldu (artifact) üstelik servisi de iyi değil.
  • Bundan yaklaşık 2 ay önce kardeşime powercolor r9 270 almıştık. Onda bobinlerden aşırı ses(coil whine sorunu) geliyordu. Sonra asus la değiştirmiştik ve sorun çözülmüştü.Özellikle kutunun arkasına bobinlerin yüksek kaliyeli olduğunu yazmışlar. O sebeple ekran kartında asus u tercih ediyorum. İleride belki crossfire'a geçeceğimide yazmayı unutmuşum.
  • r9 280 de marka tavsiyesi verirseniz sevinirim.
  • onuryarli O kullanıcısına yanıt
    Sapphire veya Msi alın asusun r9 280x ve r9 280 leri artifact sorunu çıkarıyorlar forumun arama butonundan bir arayın derim

Cf yerine tek gpu amd tarafında daha iyi geliyor bana
    Öyle her markanın kutusunda yazanlarada kanmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Nisan 2015; 19:46:14 >
  • İlginiz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla siz SAPPHIRE R9 280 DUAL-X kullanıyorsunuz. Vatanda şu an fiyatı diğer markalara göre uygun. Siz memnunmusunuz herhangi bir ses problemi vs. varmı ?
  • onuryarli O kullanıcısına yanıt
    Isgence yapiyorum programlarla hiç cw duymadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Sapphire veya Msi alın asusun r9 280x ve r9 280 leri artifact sorunu çıkarıyorlar forumun arama butonundan bir arayın derim

Cf yerine tek gpu amd tarafında daha iyi geliyor bana
    Öyle her markanın kutusunda yazanlarada kanmamak lazım

+1923
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.