Şimdi Ara

Yeni Sistem Tek Seferde Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazımın toplandığı günden beri zaman zaman tek seferde açılmama sorunuyla karşılaşıyorum. Bazen power tuşuna bastıktan sonra siyah ekranda kalıyor bazende bios ekranında takılıyor, gücü kesip tekrar açtığım zaman sorunsuz şekilde açılıyor. Zaman zaman bu şekilde açılmama sorunu yapması neden kaynaklı olabilir ? Birkaç gün önce disklerle ilgili bir sorun yaşadım "https://forum.donanimhaber.com/disk-hatalari-onariliyor-tamamlanmasi-bir-saatten-fazla-surebilir-hatasi--143353505" burdaki başlıkta görebileceğiniz gibi, format ile disk sorununu giderdim (format biraz deneysel ve uzun oldu, ssd yi çıkartıp windows'u hdd ye kurdum herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat fazla yavaş geldi, ssd'yi tekrar takıp ssd ye kurdum bu sefer biosta hdd yi görmedi, kurulum bittikten sonra disk yöneticisinden manuel olarak biçimlendirdim öyle kullanmaya başladım hddyi) bu açılmama durumunu da disklerle alakalı olabileceğini düşünüyorum. Ssd ye kurduğum oyunlar zaman zaman bozulup tekrar kurulum istedi birkaç defa. Anakart ssd ve hdd yi aynı anda kaldıramıyor mu yoksa ssd veya hdd den birinde mi sorun var , power da mı sorun var veya anakartta mı sıkıntı var tam olarak çözemedim. Bios'um güncel, aşağıya da bilgisayar parçalarını yazacağım, umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar çünkü çok can sıkıcı bir durum..

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek
    Anakart: Asus PRIME B350M-E AMD Çipset B350 Soket AM4 DDR4 OC 3200MHz
    Ekran Kartı: ASUS Geforce GTX1060 DUAL OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia
    Kasa ve PSU: Cooler Master MasterBox Lite 5 500W 80 Plus
    Ram: ADATA XPG GAMMIX D10 8GB 3000Mhz SINGLE DDR4 CL16
    Hdd: Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma
    Ssd: ADATA 256GB XPG SX6000 PRO NVMe M.2 (2100MB Okuma / 1200MB Yazma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansi33 -- 10 Mayıs 2020; 10:35:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.