Şimdi Ara

Yeni sistem topladım C2Duo E8400 açar açmaz 50 derecede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soğutma sistemini takarken biraz problemler yaşadım açıkçası bugün ilk kez sistemi açtım ve işlemci sıcaklığının 50 derecede olduğunu gördüm fanı turbo moda getirdim ve altındak i seçeneğide aktif ettim zaten o seçenek aktif olunca sessiz normal ve turbo mod çıkıyor CPU Q Fan diye bi zamazingo
    vardı sonuç değişmedi.. Bizim oda bizim sıcak vantilatör açık hava durumuda mağlumunuz bu durumda işlemci sıcaklığı normal mi

Bir şeyden kuşkulanıyorum oda montaj sırasında termal macuna zarar vermiş olabilirim (işlemciyi box aldım)

Yardımınıza ihtiyacım var

• quote:

Orjinalden alıntı: Night©rawler

soğutma sistemini takarken biraz problemler yaşadım açıkçası bugün ilk kez sistemi açtım ve işlemci sıcaklığının 50 derecede olduğunu gördüm fanı turbo moda getirdim ve altındak i seçeneğide aktif ettim zaten o seçenek aktif olunca sessiz normal ve turbo mod çıkıyor CPU Q Fan diye bi zamazingo
    vardı sonuç değişmedi.. Bizim oda bizim sıcak vantilatör açık hava durumuda mağlumunuz bu durumda işlemci sıcaklığı normal mi

Bir şeyden kuşkulanıyorum oda montaj sırasında termal macuna zarar vermiş olabilirim (işlemciyi box aldım)

Yardımınıza ihtiyacım var

evet takarken zorluk çekmissin belli ve adam gibi monte edememissin.termal macun da zarar görmüştür.en iyisi sen iyi bir termal macun al ve fanı yeniden tak.ipucu:ayakları çapraz çapraz tak.ilk önce bir çapraz tak kilitle sonra öbür çaprazı tak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.