Şimdi Ara

Yeni Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni sistem toplamaya karar verdim.VN10001W2N LEVEL 10 GT FULL TOWER OYUNCU KASASI satın aldim buna uygun asus anakart bakiyorum ama kararsiz kaldim x58 ve p67 yonga seti olan anakartlardan biri olucakx58 zamani doldu deniliyor bu yuzden Intel Sandy Bridge P67 uzerine yogunlaştim Soket yapısınında 1366 yada 1155 olmasi önem arz ediyormu Bu konuda yardim istiyorum Bellek kingtone marka almayi düşünüyorum Harddisk seagate yada wd olucak daha ekran kartlarina bakmadim ama sisteme uygun nvidia yada ati olucak

Yeni Sistem Toplama

Yeni Sistem Toplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niko28 -- 30 Nisan 2011; 13:40:38 >

• sısteme gore kasa alınır sen kasaya gore sıstem topluyorsun degısık bır dusunce ...
    lga 1155 ı7 2600k temellı bırseyler dusun derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 30 Nisan 2011; 13:44:20 >
  • Bütçenize ve kullanım amacınıza göre 2500k yada 2600k,
    anakart olarak MSI P67A GD65
    soğutucu Noctua NH C14
    Ram olarak kingston değilde GSKILL öneririm 2x2 yada 2x4 1600 mhz
    GTX560 Ti, Gigabyte, MSI yada Asus
    sistem için 60-80 gb arası bir ssd ve depeolama için hızlı 1tb hdd yada 2x500 gb hdd raid0

Böyle bir sistem kurabilirsiniz, tabi bütçenizi ve kullanım amacınızı belirtirseniz daha iyi olur.
  • Ortaya iyi bir sey çikartmak istiyorum Butçe 3000 Tl diyelim Msi anakartlar asustan dahamı iyi ? ram olarak GSKILL de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niko28 -- 30 Nisan 2011; 18:48:52 >
  • Şu an elinizde psu suz sadece kasa var doğrumu, monitör filan dahil mi yoksa sadece kasa toplayacaksınız ona göre sistem yazalım.
  • Yalnizca kasa monitor istemiyorum işlemci olarak i7 2600 k almayi düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk defa sistem toplama
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.