Arkadaşlar Son 2 hafta sonunda Vatan bilgisayarın yaptığı indirimlerden aşağıdaki kasayı topladım. Parçaların yarısı elime geçti diğer yarısıda nasipse pazartesi-salı günlerde elime geçecek. Bugün montaj için vatan bilgisayara gittiğimde alacağım parçaların bir kaç tanesini gördüm ve gerçekten ebat olarak korkunç büyük geldiler.(son kasamı 4 sene önce toplamış biriyim) Aklıma bir kaç soru geldi net cevap verebilecek bir kaç arkadaş varsa çok yardımcı olurlar..
kutu içerisinde bir kaç parçayı gördüm.İşlemci soğutucusu,ekran kartı, anakart. ekran kartı,işlemci soğutucusu ve psu inanılmaz büyük geldi gözüme bir anda.. Ama kasayı göremediğim için içime bir kurt düştü. Acaba hepsini sorunsuz monte edebilir miyim kasaya?
birde işletim sistemi olarak ne kullanmam daha faydalı olur.
Bilgisayar ağırlıklı olarak program amaçlı kullanılacak o yüzden biraz ipin ucunu kaçırdım sanırım.. Kalan zamanlardada oyun oynayacağım için hepten suyunu çıakrdım gibime geldi ama...
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme