Şimdi Ara

yeni sistemde görüntü gelmiyor işlemci anakart power sup sağlam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i5 4690 msi h97 pc mate sistem topladım. Önce xigmatek taurus 500 wattla denedim görüntü alamadım. Sonra dedim anakart arızalıdır belki anakartı değiştirip asus h87 plus anakartla değiştirdim, yine görüntü alamadım. Power çalışmasına rağmen daha iyi bir powera da geçeyip bahanesiyle corsair 650 watt 80 plus power aldım ve taktım yine görüntü alamadım. dedim herhalde işlemci arızalıdır. İşlemciyi doğrudan intele yollayıp yenisiyle değiştirdiler işlemciyi test falan etmeden. Bugün geldi taktım yine görüntü alamadım. tabi bunları test ederken karton kutu üzerinde, anakarta ram hdd, ekran kartı olmadan test ediyorum (zaten ekran kartı da hddler de eski sistemimde çalışıyor)

Acaba kullandığım DVI-D single link kablosundan dolayı görüntü alamıyor olabilir miyim ? başka seçenek gelmiyor aklıma. iki ayrı aynı model işlemci, iki ayrı uyumlu anakart, iki ayrı çalışan power supplyla denedim olmadı. İntel işlemcileri yerine oturturken farklı bir hareket yapmak falan mı gerekiyor yoksa ? Bu zamana kadar hep AMD işlemci söktüm taktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tratra -- 29 Ekim 2015; 0:46:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.