Şimdi Ara

Yeni Sisteme Kasa Soğutması İçin Fan Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem dizmek istiyorum. Dizeceğim sistem şu şekilde olacak:
    AMD Ryzen 7 1800X
    Asus ROG Crosshair VI Hero
    EVGA GTX 1050 Ti SSC Gaming(Sonra yerine GTX 1080 Ti koyulacak)
    Corsair Dominator Platinum 32GB 3200 MHz
    Kasa HAF 912

Kasamda, kasada mevcut bulunan fanlar mevcut. Ekstradan kasanın kapağındaki fan yeri boş olarak duruyor şu an. Kasanın arkasında, üstünde, yan kapakta ve büyük olmak üzere ön cephesinde fanlar var. Ben en iyi soğutma performansı için bir öneri almak istiyorum. Fiyat çok sorun değil. Zaten kasa fanlarının fiyatları o kadar da yüksek değil. İşlemciyi stok fanı ile kullanmak istiyorum. Zaten 1800X'in yanında Wraith Max geliyor, o soğutucu o işlemciyi idare eder diye düşünüyorum. Sistemi hiçbir overclock müdahalesinde bulunmadan kullanacağım. Uzun ömürlü olması tercihim.

Yalnız sormak istediğim bir şey var. Kasa Mid Tower. Bu sistem için herhangi bir sorun oluşturur mu? Kasamı da değiştirmeli miyim? Bütçeyi çok fazla aşmak istemiyorum. Ödeme taksitli avans çekilerek 12 ay vade ile olacak. Ayda maksimum 500 liraya çıkabilirim. Eğer sorun olacaksa da şimdi değil de, bir sonraki ekran kartı upgrade'imde yani GTX 1080Ti alacağım zaman alırım diye düşünüyorum. Full Tower kasalar da biraz pahalı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 23 Eylül 2017; 1:8:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.