Şimdi Ara

YENİ SİTEM NASIL OLMUŞ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YENİ VE GÜNCEL OLMASI İÇİN ÇABA HARCIYORUM AMA YALNIZ OLMUYOR....YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR İSE BURADAN ULAŞABİLİRLER BANA...
    İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• bence gayet amatörce ...

daha iyi çalışmalar yapabilirsin ...
    giriş yazısının fontunu değiştir ...
    sonra bir kaç rötüş daha yap. ilk aşama olarak izlenimim bu ...
  • bencr iğğğğrenç.....
    bunun yerine php-nuke kursan daha iyi olurdu...
    hiç bir şey yok bomboş....
    bence php-nuke kur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan33

bencr iğğğğrenç.....
    bunun yerine php-nuke kursan daha iyi olurdu...
    hiç bir şey yok bomboş....
    bence php-nuke kur....
    Sien Gerçekten hoş fakat ben şu asp de kayıtlı kullanıcı mubattini anlamadım.... Ne geregi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpioneyes

Sien Gerçekten hoş fakat ben şu asp de kayıtlı kullanıcı mubattini anlamadım.... Ne geregi var...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hevesini kırmayalım arkadaşın ... Biraz daha çalışman lazım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

bencede çok basit girişi one öle insan janjanlı bişe yapar ama hazır portal yapmışım ne diyim hayırlı olsun çalışmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: s!LenTium

quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

bencede çok basit girişi one öle insan janjanlı bişe yapar ama hazır portal yapmışım ne diyim hayırlı olsun çalışmaya devam

Alıntıları Göster
    themes korkunç kötü....onu değişsen iyi olur...içeriğide geliştirmeye çalış....

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir Hattab

themes korkunç kötü....onu değişsen iyi olur...içeriğide geliştirmeye çalış....

Alıntıları Göster
    walla övmekten ziyade Ben neler yapılsa yada yapılmasa daha iyi olur dersem daha iyi olacak gibi.
    1- Renk seçimin bence iyi ama yazılarda KIRMIZI olanlar okurken sorun oluyor.
    2- Banner için ayırdığın alan çok büyük ve atıl kalmış orayı daha verimli kullanabilirsin.
    3- Sayfa boyu fazla, guruplandırma ve akıllı yönlendirme ile ada hızlı gezilir hale getirebilirsin.
    4- Giriş sayfası (bence tabi) sayfaya erişimini uzattığı için lüzumsuz.
    5- Sayfada çok fazla dolu. Eksik kalmasın fazlası olsun gibi ama gerek yok bence.
    Umarım bu yazdıklarımı tavsiye olarak düşünür ve bana kızmassın. kolay gelsin iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdereci

walla övmekten ziyade Ben neler yapılsa yada yapılmasa daha iyi olur dersem daha iyi olacak gibi.
    1- Renk seçimin bence iyi ama yazılarda KIRMIZI olanlar okurken sorun oluyor.
    2- Banner için ayırdığın alan çok büyük ve atıl kalmış orayı daha verimli kullanabilirsin.
    3- Sayfa boyu fazla, guruplandırma ve akıllı yönlendirme ile ada hızlı gezilir hale getirebilirsin.
    4- Giriş sayfası (bence tabi) sayfaya erişimini uzattığı için lüzumsuz.
    5- Sayfada çok fazla dolu. Eksik kalmasın fazlası olsun gibi ama gerek yok bence.
    Umarım bu yazdıklarımı tavsiye olarak düşünür ve bana kızmassın. kolay gelsin iyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    Bu arada tecrübe; çalışarak olur. sıkma canını.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdereci

Bu arada tecrübe; çalışarak olur. sıkma canını.

Alıntıları Göster
    Doğruyu söylemek gerekirse hiçbir içerik yok.Bi site yapıp onun içinde forum sayfası yapsaydın daha ilgi çekici olurdu bence.Ama forum sayfası olarak fena sayılmaz biraz daha çalışırsan güzel olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkAslan

Doğruyu söylemek gerekirse hiçbir içerik yok.Bi site yapıp onun içinde forum sayfası yapsaydın daha ilgi çekici olurdu bence.Ama forum sayfası olarak fena sayılmaz biraz daha çalışırsan güzel olur...

Alıntıları Göster
    Yani kısaca göz doldurma gibi, içerik var !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bastien

Yani kısaca göz doldurma gibi, içerik var !!

Alıntıları Göster
    valla içeriği bıraktık o tema renginden zaten kaybediyosun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

valla içeriği bıraktık o tema renginden zaten kaybediyosun...

Alıntıları Göster
    forumu nasıl yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAFERCAN

forumu nasıl yaptın

Alıntıları Göster
    idare eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAFERCAN -- 30 Aralık 2004, 18:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAFERCAN

idare eder

Alıntıları Göster
    he ozaman bende 11 yaşındayım forum yaptım işte adres
    http://www.mp3.myfreebb.com/ yonlendirdim yönlenmiş site adıhttp://www.snake.tr.gs :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sph

he ozaman bende 11 yaşındayım forum yaptım işte adres
    http://www.mp3.myfreebb.com/ yonlendirdim yönlenmiş site adıhttp://www.snake.tr.gs :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilginiz için ve önerileriniz ve yorumlarınız (iyi veya kötü) için teşekkür ederim...M utlaka çalıştıkça daha güzel olgular yaratılacaktır.....Benim amacım birşeyleri biryerlerde toplamak...görüntü veya yazı renginden ziyade bilgi paylaşımı ve tartışmak...öğrenmek ve öğretmek....Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim...

İlgi gösteren tüm arkadaşların RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK,MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİM....

SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ MUTLAKA

berkc@n forum TEAMS

• quote:

Orijinalden alıntı: tamercan

arkadaşlar ilginiz için ve önerileriniz ve yorumlarınız (iyi veya kötü) için teşekkür ederim...M utlaka çalıştıkça daha güzel olgular yaratılacaktır.....Benim amacım birşeyleri biryerlerde toplamak...görüntü veya yazı renginden ziyade bilgi paylaşımı ve tartışmak...öğrenmek ve öğretmek....Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim...

İlgi gösteren tüm arkadaşların RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK,MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİM....

SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ MUTLAKA

berkc@n forum TEAMS

Alıntıları Göster
    hocam bırakın şu web templates leri hazır şablonları biraz yaratıcı olun.. lütfen kötü olabilir ama en azından ben yaptım diyebilrisiniz emek sarfedin, zaman ayırın kendi yaptığın siteler bu hazır şablonlardan daha bir hoş gözükecek gözüne

• quote:

Orijinalden alıntı: wildworld

hocam bırakın şu web templates leri hazır şablonları biraz yaratıcı olun.. lütfen kötü olabilir ama en azından ben yaptım diyebilrisiniz emek sarfedin, zaman ayırın kendi yaptığın siteler bu hazır şablonlardan daha bir hoş gözükecek gözüne

Alıntıları Göster
    ok katılıyorum sana ama zaman kısıtlı olunca pek birşey yapılamıyor...imkanlar dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: tamercan

ok katılıyorum sana ama zaman kısıtlı olunca pek birşey yapılamıyor...imkanlar dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyoruz..

Alıntıları Göster
    valla heryer forum oldu artık olay sıkıcı geliyo insanlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

valla heryer forum oldu artık olay sıkıcı geliyo insanlara...

Alıntıları Göster
    dukenukem18 doğru hemen hemen butün sitelerde var artık forum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.