Şimdi Ara

Yeni Sitem Toplucam Ama Kararsızım (Siline Bilir Öneriler Alınd)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan4411 -- 11 Ağustos 2012; 17:31:45 >

• Güzel konu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan4411

Beyler Sbs Yaklaşıyor Sonuçları Şuan Kendimden Emin İlerliyorum :D Şimdi Yeni Sitem Kurcam Alcam Ama Çok AŞırı Kararsızım Beyler Şuanki Sİteminde Açmadıgı Oyun Yok Sistemi Belirteyim Bide OYnadıgım Oyunları Ayar Seviyeleri Belki İmkansız Diyeceksiniz Gülcek Siniz ama Dogru Belkide Benim Teknolojiden Yana Şansım Var Çözünürlükleri Normal VGA Çözünürlükler 17inç Mönitör Sunacagı Enson Çözünürlükte Ve Şuan Ki Güncel Oyunları Açıyor Sizce Bekliyim 1500tl den Bütceyi 2000tl Mi Çekiyim Yoksa Direk Alsamı Yeni Bir Sistem Fps Testi Yapmadım Hiç Sogutmasıda Gayet İyi PC Hiç Isınmıyo Maşşalah :D

Intel Pentıum Dual Core E2180 2.00GHZ
    3GB Ram DRR2
    Atı HD 5570 1GB GDRR3
    Anakart Normal Bişi Bıostar

Battlefield 3=Ultrada Ses De KAsılma Yapıyor ama Donma Yok High
    Cod MW3=Enson Ayarlar
    Skyrim=Enson Ayarlar
    Crysis2=En Son Ayarlar
    Crysis=Enson Ayarlar
    Gta4 Grafik Modu Dahil=Enson Ayarlar

sanirsam hazir sistem almisin ve arada upgrade ypmisin benim suanki sistemimde seninkine benziyor aama bnde 4850 var sana tavsiyem su bnde yeni sistem topluyorm snde 23" monitorle beraber bir sistem topla:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkokullu oldugun ne kadar belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

ilkokullu oldugun ne kadar belli

Bir Sitem Önerecenmi Acaba :)
  • quote:

quote:

Anlatmak istediğini Türkçe ve imla kullanarak anlattığında biz de seni anlarız, ona göre yanıt yazarız. Üstüne ukalâlığın da eklenince şepeşilleyi de hak etmişin zaten. Şu Türkçeyle Sbs'ye girip de vakit de kaybetme. İvedili olarak Türkçe yazmayı, imla kullanmayı, saygılı olmayı öğren, sonra gel biz yine burdayız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4vc1

quote:

quote:

Anlatmak istediğini Türkçe ve imla kullanarak anlattığında biz de seni anlarız, ona göre yanıt yazarız. Üstüne ukalâlığın da eklenince şepeşilleyi de hak etmişin zaten. Şu Türkçeyle Sbs'ye girip de vakit de kaybetme. İvedili olarak Türkçe yazmayı, imla kullanmayı, saygılı olmayı öğren, sonra gel biz yine burdayız..

Oldumu Bu Arada Facebook Ve Twiter Varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.